2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

VCA opgesteld in Utrecht door PC Kam Advies

VCA opgesteld in Utrecht

Ik heb een aannemersbedrijf in de omgeving van Utrecht. Sommige van onze opdrachtgevers vinden het van groot belang dat ik en mijn medewerkers beschikken over een VCA. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook heel belangrijk dat de veiligheid op de werkvloer vergroot wordt. Vorig jaar zomer heeft één van mijn medewerkers lichamelijk letsel opgelopen tijdens een bedrijfsongeval. Dit was verschrikkelijk en moet in de toekomst voorkomen worden. Daar draagt het systematisch verkrijgen van een VCA in Utrecht aan bij.

Het veiligheidsbewustzijn wordt vergroot

Door het opstellen van een VCA in Utrecht wordt het veiligheidsbewustzijn vergroot. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast vergroot u de kans op meer opdrachten ook nog eens! Men vindt het namelijk fijn om te weten dat u veilig werkt en zich bewust bent van de risico’s. Deze certificering is dus niet verplicht, maar wordt in veel gevallen wel gezien als een aanvullende eis. Door die checklist op te stellen toont u aan dat u op een veilige manier te werk gaat. Dat hebben wij ook gedaan!

VCA certificering

Met een VCA certificering toont u aan dat aan een aantal aspecten met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid wordt voldaan. Bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken hoog in het vaandel hebben staan. Voornamelijk bedrijven die werkzaamheden uitvoeren die zeer risicovol zijn. Hierbij kunt u denken aan bedrijven die werkzaam zijn op bouwterreinen, net zoals mijn aannemersbedrijf. Maar wat is dit eigenlijk voor certificering? En wat houdt de bovengenoemde checklist precies in? Dit betreft de volgende checklist: de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Veiligheidsbewustzijn wordt met de jaren een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. Dus ook van de bedrijfsvoering binnen uw bedrijf!

Voor het opstellen en behouden van de VCA certificering

Voor het opstellen en het onderhouden van de VCA in Utrecht bent u bij de medewerkers van PC KAM Advies aan het juiste adres. Het behalen en behouden van een VCA kan namelijk nog best lastig zijn! De medewerkers van dit bedrijf zijn specialist op het gebied van allerlei managementsystemen en bedrijfscertificeringen. En dat heb ik gemerkt! Dankzij hen beschikken wij over een VCA. We zijn compleet op de hoogte van de risico’s die op de loer liggen. Juist doordat wij deze risico’s kennen, zin we hier extra alert op! Meer weten over wat de medewerkers van dit bedrijf voor u kunnen betekenen? Begrijpelijk! Neem eens een kijkje op de website of neem gerust contact op met één van de medewerkers. Ze helpen u graag verder!

https://pckamadvies.nl/vca-utrecht/