2Binsite Artikel Website
Image default
Internet marketing

Internet marketing inzetten?

Internet marketing is echt ontzettend breed. Het zijn daadwerkelijk alle marketing activiteiten op het internet! Omdat het gebruik van het internet zo erg toeneemt, is er nog steeds een groei op dit gebied. Daarom is internet marketing in een aantal jaren ook erg belangrijk geworden. 

Wat zijn de nadelen van internet marketing?

Het probleem bij internet marketing is dat het vrij nieuw is. Het begon allemaal met de opkomst van het internet rond 2000. Je kunt dus wel stellen dat het vrij nieuw is. Daarom is er ook weinig kennis op het gebied van internet marketing. Het is daarom belangrijk dat u dit werk uitbesteedt aan vakspecialisten die hier verstand van hebben. Ook is het zo dat adverterteren middels Google Adwords kosten met zich meebrengt.

Wat zijn de voordelen van internet marketing?

Naast ieder nadeel heeft ook alles zijn voordeel. Dit zijn de ‘grote’ voordelen van internet marketing.

Gepersonaliseerd (het personaliseren van reclame via het internet is gemakkelijker dan via de traditionele marketing manier)

Conversies (de conversies van het internet marketing zijn makkelijker te meten dan via de traditionele marketing manier)

SDP segmentatie/doelgroep/positionering (Via het internet kun je je beter richten tot je doelgroep

Goedkoper (internet marketing is goedkoper dan de traditionele manier van marketing)

 

Welke manieren van internet marketing zijn er?

  • Er zijn een heleboel vormen van internet marketing
  • SEO (De zoekmachine beïnvloeden zodat je bovenin komt te staan)
  • SEA (Adverteren in de zoekmachine)
  • Social Media Marketing (Social media wordt ingezet)
  • Affiliate marketing (advertenties van andere bedrijven op jouw pagina plaatsen. Als hier op wordt geklikt dan ontvang jij hierover een bedrag)
  • Viral marketing (mond-tot-mondreclame met internet)

Er zijn dus heel erg veel manieren waarop jij met je bedrijf aan internet marketing kunt doen. Het is van groot belang dat er vakspecialisten aan jouw klus werken en dat je niet denkt dat je zelf de touwtjes in handen moet nemen.  Besteed daarom uw plan uit aan vakspecialisten.

http://www.teamnijhuis.nl/