2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Kleuranalyse en -advies iets voor jou?

Kleuranalyse; Kleuren bepalen je uitstraling

Wist je dat kleuren voor een groot deel je uitstraling bepalen? Frisser, jonger en vrolijker; zo kun je eruit zien als je de juiste kleuren kiest voor je kleding, accessoires en zelfs je haarkleur. Maar hoe kom je nou achter de kleuren die voor jou werken? Dat kan perfect met een kleuranalyse! Een kleuranalyse wordt veelal persoonlijk afgenomen en op basis van je huidtent en oorspronkelijke haarkleur wordt bekeken welke kleuren voor jou het beste zijn.

Type bepalen; ben jij een wintertype?

Tijdens een kleuranalyse wordt je type bepaald. Ben je bijvoorbeeld een wintertype? Dan passen bepaalde kleuren juist heel goed bij je en andere kleuren gaan dan weer helemaal niet. Wintertypes zijn veelal donkerder qua teint en in de regel passen hier neutrale kleuren, zoals wit en zwart bij. Maar laat je niet op het verkeerde been zetten, want een kleuranalyse levert veel meer informatie op waar een wintertype heel veel een heeft.

Workshop kleuradvies voor als ook gezelligheid wil

Een workshop kleuradvies leent zich perfect voor types die liever samen met anderen een kleuranalyse willen doen. Naast gezelligheid is het ook een voordeel dat je de kleuren ontdekt van de collega’s of vriendinnen, waardoor een workshop kleuradvies naast gezellig ook nog eens hartstikke nuttig is!

http://www.style-by-yvs.nl