2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

Welkom thuis of welkom is een boodschap dat je vaak op een deurmat zit en als je dat ziet voel je weer thuis en gasten voelen zich erdoor welkom.

 

Praktisch

 

De verschillende boodschappen dat je op een deurmat kan zetten is natuurlijk leuk, maar een deurmat heeft toch vooral een praktische doel. De deurmat dient er namelijk voor, om het vuil tegen te houden, zodat het huis zo schoon mogelijk blijft.

 

Verschillende matten

 

Hoe doeltreffend de deurmat is hangt natuurlijk af van de soort mat dat je hebt, want er zijn veel verschillende soorten matten. De borstelmat is de meeste gewone mat en hier staat geen boodschap op, het is meestal een zwarte mat. De borstelmat leg je buiten voor de deur en het is uiterst geschikt om vuil tegen te houden door de harde borstels op de mat, je kan makkelijk het vuil van je schoenen afschrappen. Een kokosmat is ook net zo effectief, alleen het nadeel is dat het kokoshaartjes afgeeft. Als je voor echt een mooie deurmat wil gaan, dan moet je zeker een droogloopmat gaan, deze zijn heel mooi en nog ook eens praktisch. Ze houden goed vocht, vast wat heel belangrijk is in Nederland, omdat we vaak last hebben van regen.

http://www.budgetkadotip.nl/