2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

De eindeloze mogelijkheden van Allure kasten

De eindeloze mogelijkheden van Allure Kasten

Met een Allure kast is werkelijk alles mogelijk. Dat maakt ons nou ook zo groot fan van deze kasten. Handgemaakt vakwerk, want dat is het. Alles wordt op maat gemaakt, precies passend bij het vertrek waar u de kast wilt laten plaatsen. En daarmee kun je eindeloos uit de voeten en combineren.

Zakelijke kasten van Allure

Niets is ververvelender dan een niet-opgeruimd kantoor. Overal papierwerk dat slingerd, niets kunnen vinden, een chaotische aanblik… Het maakt uw werkdag er niet productiever op. En wat moeten klanten wel niet denken van deze aanblik? Ze zullen vast denken dat u net zo chaotisch bent als uw kamer. Niet bevorderlijk. Kies daarom voor een handgemaakte Allure kast. De kasten passen in ieder kantoor. Groot of klein. Hoog of laag. Schuin of recht. Waarom? Omdat het handgemaakt is. Alles is mogelijk. Legplanken die u zo eruit trekt? Garderobe stangen om uw favoriete pak ook een plek te geven? Sfeervolle inbouwverlichting? Uw kantoor zal een ware transformatie ondergaan. Allure kasten zijn leverbaar in alle kleuren, vormen en maten. Daarmee bepaalt u zelf de sfeer die uw kantoor gaat ademen. Laat u inspireren door series als Suits en White Collar… Alles kan. Handig én stijlvol!

Allure kasten voor thuis

Maar natuurlijk wilt u ook thuis het mooiste van het mooiste hebben. En het liefst nog praktisch ook. Kiest u voor een inbouwkast of voor een kast in de bijkeuken waar de wasmachine en droger mooi in passen? Het is aan u. U zegt het – wij voeren het uit! Het bezoek bij u thuis zal versteld staan en onder de indruk zijn van de stijl! Maar u ook keer op keer. Allure kasten verbluffen u echt. 

Langskomen voor een 3d ontwerp op maat?

Dat wilt u natuurlijk zelf doen. En dat is dichterbij dan u denkt. Ga daarvoor gewoon naar een aangesloten dealer van Allure kasten en laat direct een 3d tekening uittekenen. Voor u het weer bent u de gelukkige eigenaar van zo’n prachtige Allure kast waar menigeen jaloers op zal zijn.

 

https://woonstudiobennekom.nl/allure-kasten/