2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Zakelijke printer leasen: de voordelen

Zakelijke printer leasen: de voordelen

Een printer leasen voor op kantoor levert vele voordelen op. Zo is het veel voordeliger om een printer te huren dan een printer te kopen. Leasen bespaart namelijk tot wel 50% op de printkosten.

Voor een vast en klein bedrag per maand is een printer leasen al mogelijk. Naast de printer zijn ook de installatie, onderhoudsservice en toners inbegrepen. Dat scheelt flink in de kosten.

Professionele printer huren

Er zijn meerdere bedrijven die de dienst printer leasen aanbieden. Een van die bedrijven is Alles voor op kantoor. Zij zijn de goedkoopste in de markt, omdat alleen het daadwerkelijke aantal printjes moeten worden betaald. De prijs voor printen in zwart-wit is 0,003 per print. Voor printen in kleur betaalt men per afdruk 0,035. Een professionele printer huren is het voordeligst bij dit bedrijf.

Printer met onderhoudscontract

Het is aan te raden om een printer met onderhoudscontract te leasen. Immers: een printer heeft goed onderhoud en service nodig. Bij Alles voor op kantoor geniet iedere klant van complete ontzorging op het gebied van installatie, onderhoud, service en toners.

Printer leasen in Maastricht en Roermond

Alles voor op kantoor heeft voornamelijk klanten in Limburgse steden als Maastricht, Roermond en Sittard. Voor een printer leasen in Maastricht of een printer leasen in Roermond is Alles voor op kantoor de juiste partij.

Alles voor op kantoor Adres: Jan Campertstraat 5, 6416 SG Heerlen Telefoon: 045-8509222 Provincie: Limburg

https://shop.allesvooropkantoor.nl