2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outplacement

Outplacement is het beste in mensen naar boven halen

Bij outplacement trajecten gaat men uit van de eisen die de arbeidsmarkt stelt. Er wordt daarbij ingespeeld op de mogelijkheden van individuele cursisten. Door kennis, vaardigheden en gedrag gericht in alle onderdelen van het traject te integreren en door positieve stimulans van kandidaten, werkt men aan zelfvertrouwen en groei van deelnemers. Een team van ervaren outplacement coaches stimuleert kandidaten om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Stage en stagebegeleiding bij outplacement trajecten

Een uniek concept van opleiding, stage en stagebegeleiding vormt bij de stage pool van Outplacementbureau Werkcontact een optimale voorbereiding op de arbeidsmarkt. Voor mensen die al wat langer uit het arbeidsproces zijn, staan theorie en praktijk vaak ver van elkaar af. Bij Werkcontact worden daarom alle opleidingen afgesloten met een stageperiode van zes tot twaalf weken. Al tijdens het theoretische gedeelte van de opleiding wordt door de cursisten en de cursistencoach toegewerkt naar het vinden van een passende stageplaats. De cursist gaat stage lopen in een branche en bedrijf dat bij hem of haar past, wat vaak leidt tot een succesvolle match.

De stage pool van Werkcontact is specialist in individuele, beroepsgerichte scholing van volwassenen gericht op functies in de administratie, financiële administratie, zorg en logistiek. Deze praktijkgerichte scholing vindt veelal plaats in het kader van een outplacement- of re-integratietraject.

Als het gaat om samenwerking kiest Werkcontact voor een brede aanpak. Werkcontact heeft de krachten gebundeld met een aantal sterke partners. De stage pool maakt deel uit van Werkcontact, een ervaren en reeds lang bestaand bureau op het gebied van re-integratie & outplacement, opleiding & training, examinering, detachering en management- & organisatieadvies. Door deze samenwerking kan de stage pool van Werkcontact bij elke opdracht maatwerk en flexibiliteit leveren.

Bezoek voor meer informatie over outplacement de website Outplacementverzekering.nl.  

 

https://www.outplacementbureau.nl

Gerelateerde artikelen

Handig loodgieters gereedschap dat u in huis moet hebben.

Roestvlekken verwijderen uit wastafels, toiletten en badkuipen

Schimmel en meeldauw schoonmaken

Beste Zakelijk Internet & Telefonie Diensten

Waterleiding vervangen door het gebruik van koper

De juiste strategie werkt met tevreden personeel