2Binsite Artikel Website
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte Eindhoven – goedkoop verhuizen met Boobox

Opslagruimte Eindhoven – goedkoop verhuizen met Boobox

Boobox opslagruimte Eindhoven verzorgt spotgoedkope verhuizingen. Mensen verhuizen natuurlijk om de meest uiteenlopende redenen. Je hebt jaren uitgekeken naar je nieuwbouwhuis wat nu eindelijk klaar is en je kunt haast niet wachten met verhuizen. Een verhuizing kan zich ook heel plotseling voordoen. Je hebt bijvoorbeeld een buitenkans meteen aangegrepen en je bent nu ineens de bezitter van een gloednieuwe woning. Maar ook minder leuke oorzaken kunnen de reden zijn van een snel op komst zijnde verhuizing. Het is in deze gevallen heel goed denkbaar dat je geen traditioneel verhuisbedrijf wilt inschakelen. Je probeert zoveel mogelijk geld uit te sparen op verhuiskosten en je vindt een verhuisbedrijf te duur. Misschien wil je zelfs geen verhuisbusje of aanhanger huren. Wil je echt goedkoop verhuizen? Schakel dan Boobox opslagruimte Eindhoven in!

Mobiele opslagruimte Eindhoven wordt bezorgd, gehaald en verhuisd met Boobox

Bij Boobox opslagruimte regel je jouw verhuizing 24/7 en 365 dagen per jaar makkelijk online. Wat doet Boobox opslagruimte Eindhoven eigenlijk? Boobox is een zeer geschikt en goedkoop alternatief voor verhuizen met een traditioneel verhuisbedrijf en het is een mobiele variant van self-storage. Hoe werkt een verhuizing met Boobox in de praktijk? Je reserveert via de website het aantal opslagboxen die je nodig hebt voor al je spullen. De inhoud van een Boobox opslagbox is ongeveer 7.5 m3. Je geeft je verhuisdatum op en doet een aanbetaling via de website. Boobox zet jouw verhuizing in gang zodra de aanbetaling binnen is. Jij ontvang ook vrijwel meteen de bevestiging en factuur in je mailbox.

 

Hoe werkt verhuizen met Boobox in de praktijk?

Boobox bezorgt op de door jouw gereserveerde datum en tijd het aantal bestelde opslagboxen. Zodra Boobox de boxen voor je woning heeft geplaatst kun jij beginnen met het laden van je inboedel. Heb je alles vooraf ingepakt? Dan neemt het inladen per box minder dan 1 uur tijd in beslag. Ben je klaar, dan sluit je de opslagboxen netjes en veilig af met de bijgeleverde sloten van Boobox. Boobox haalt de mobiele opslagboxen op bij je woning en bezorgt ze vervolgens op het adres van je nieuwe woning. Een verhuizing met Boobox opslagruimte Eindhoven regel je al vanaf € 207,-

Opslagruimte Eindhoven, voordelig verhuizen en tijd én geld besparen

Verhuizen met Boobox opslagruimte is een stuk goedkoper dan met een verhuisbedrijf. Je bespaart ook op de huur van een verhuisbusje of aanhanger. En je bespaart veel tijd op in- en uitladen en heen en weer rijden. Het enige wat jij hoeft te doen is je spullen in laden voor de deur van je woning. Boobox opslagruimte Eindhoven is voor een snelle en goedkope verhuizing dé ideale oplossing. Professionele verhuisdozen kun je overigens makkelijk online mee bestellen via de webshop. Ze worden ruim van tevoren aan huis bezorgd. Moeten er ook spullen tijdelijk worden opgeslagen? Je huurt vanaf € 69,- per maand al Boobox opslagruimte in Eindhoven. Zijn je wensen of persoonlijke situatie afwijkend? Neem dan telefonisch contact op met Boobox of vraag eerst een onlineofferte aan. De medewerkers van Boobox zijn je graag tot dienst!

 

 

http://boobox.nl