2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Oomen bouwt nieuwe opslagruimte voor self storage

Oomen Opslag is gestart met de nieuwbouw van een nieuwe opslagruimte. Vanaf oktober kan je hier opslagruimte huren.Op dit moment zijn de funderingswerkzaamheden in volle gang. Het wordt een bijzondere opslagplaats, want het is de modernste self-storage ter wereld. Je zult denken, wat kan er nu modern zijn aan een opslagruimte? Nou, een hele hoop! Normaliter slaat met de spullen op in een opslagbox in een self-storage. Je moet dan met de lift omhoog, en vervolgens nog een stuk lopen naar je opslag. Dat kost veel tijd en energie. Bij de nieuwe opslagruimte van Oomen Opslag komt de opslagbox dus direct naar je auto toe. 

Toegang tot opslagruimte door middel van een app
Via een speciaal ontwikkelde app kan je al je opslagboxen in de self-storage beheren. Wanneer je bij je opslagbox wilt, kun je dit via je app inplannen. Dit hoeft niet lang van tevoren, want je opslagbox kan binnen 10 minuten klaar staan. Als je je box via je app oproept terwijl je thuis bent, staat je opslagbox dus al voor je klaar voordat je bij de self-storage bent gearriveerd. 

Op 1 meter afstand van je auto
De opslagbox wordt direct naast je auto neergezet. Je hoeft dus niet lang te lopen om je spullen op te slaan. Normaal ben je ongeveer twee dagen bezig met heen en weer lopen naar je opslagbox, maar bij Oomen Opslag kan je in een uur klaar zijn bij je opslag. 

Verschillende maten opslagcontainers
Het fijne van Oomen Opslag is dat er verschillende maten opslagcontainers zijn. Deze varieeren van 16 kuub tot 48 kuub. Zo is er altijd de juiste opslagbox voor jou. Wanneer dit nog steeds niet genoeg is, kun je natuurlijk ook twee of meer opslagboxen huren. Je kunt trouwens niet alleen heel makkelijk bij de self-storage laden en lossen, maar de opslagbox kan ook voor je deur geplaatst worden. Wat wilt een mens nog meer in zijn leven? Makkelijker gaat het niet worden!

Veilige opslagruimte
De opslagruimte is ook heel veilig. Je kunt alleen bij je box via jouw beveiligde app en pincode. Er zijn geen andere manieren om bij de box te komen, laat staan dat het slot opengebroken kan worden. Daarnaast is er een zeer uitgebreid alarmsysteem en heel veel camerabewaking. Je spullen veilige opslaan kan bijna niet.

https://oomenopslag.nl