2Binsite Artikel Website
Image default
Verbouwen

Zelfbouw met ondersteuning voor je ramen

Momenteel volop in een renovatie en doe je het meeste van het werk zelf? Waarom zou je dan ook niet door middel van zelfbouw je nieuwe ramen en deuren realiseren? Met de kwalitatieve ramen van Raamwinkel in zowel aluminium, pvc of hout, beschik je alvast over een uitstekende basis. Als zelfbouwer heb je zo alle tools in handen om tot een uitstekend resultaat te komen. Zelfbouw hoeft helemaal niet minder kwalitatief te zijn! 

Bij Raamwinkel laten ze de zelfbouwer niet aan zijn lot over. Niet alleen krijg je online heel wat ondersteuning, je vindt er ook het ruimste assortiment ramen tegen fabrieksprijzen als je aan de zelfbouw begint. Bij Raamwinkel kiezen ze bewust enkel voor de topmerken in zelfbouw. Zo kan je er zeker van zijn dat je ramen en deuren jaren meegaan. Daar krijg je bovendien een uitgebreide garantie op, dus ook als zelfbouwer loop je geen enkel risico.

 

Alles wat de zelfbouwer nodig heeft

Voel je je nog niet helemaal honderd procent zeker om de zelfbouw van ramen en deuren volledig zelf af te ronden? Geen probleem, online vind je alle nodige tools op Raamwinkel.be. Meer nog, als zelfbouwer kan je er zelfs workshops volgen die je alles leren over het plaatsen van ramen en deuren. Zo kan het niet mislopen met je zelfbouw. Wil je toch nog wat meer hulp? Als je wil kan je de opmeting van je ramen en deuren overlaten aan de specialisten van Raamwinkel. Zo ben je zeker dat je niet de verkeerde afmetingen bestelt.

Uiteraard kan je het ook je hele renovatieproject op het vlak van ramen en deuren aan deze vakmensen overlaten, maar die keuze ligt volledig bij jou. Als zelfbouwer kan je de ramen en deuren ook gaan oppikken of laten afleveren op de werf.  Wist je trouwens dat je als zelfbouwer van een mooie korting geniet? Misschien nog een bijkomende reden om de handen uit de mouwen te steken en die renovatie zelf aan te pakken.

 

De beste merken voor ramen en deuren

Bij Raamwinkel vind je het ruimste assortiment voor je zelfbouw ramen, tegen de scherpste prijzen. Wil dat zeggen dat je als zelfbouwer moet inboeten op ondersteuning of kwaliteit? Helemaal niet, enkel de beste merken zitten in het gamma. Zeker bij zelfbouw is het belangrijk dat je enkel met het beste materiaal werkt. Kömmerling, Schüco, maar ook EMAC, Blyweert en Aluk zijn de paradepaardjes van Raamwinkel. Vergelijk gerust de prijzen van de ramen en deuren van Raamwinkel.be met deze bij concullega’s. Je zal snel merken dat je heel wat euro’s kan besparen door online te bestellen bij Raamwinkel.be.

https://www.raamwinkel.be/nl