2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Personal Trainer Culemborg zoeken

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een Personal Trainer Culemborg. Ik wil graag fit worden en dit door middel van het sporten met een personal trainer! Ik ben woonachtig in Culemborg en zoek daarom ook daar een Personal Trainer. Ik wil een Personal Trainer die mij goed begeleid en iemand die met passie voor zijn werk aan de slag gaat met mij. Ik ben dus gaan zoeken naar een Personal Trainer Culemborg die mij gaat begeleiden in het proces tot fitter worden. Ik ben dit gaan opzoeken via Internet. En al snel vond ik een aantal Personal Trainers die er wel boven uit sprongen door de goede teksten op een professionele website. Lees in deze blog meer over het zoeken naar een Personal Trainer en waar ik uiteindelijk voor gekozen heb en welke reden ik daar voor heb.

Personal Trainer Culemborg inschakelen

Ik ben dus gaan zoeken op Personal Trainer Culemborg en kwam toen uit bij heel veel verschillende sportscholen en éénlingen die zich als Personal Trainer uit de voeten werken. Ik heb deze trainers met elkaar vergeleken op het gebied van ervaring, prijs en afstand vanaf mijn huis. En de beste die daar uitkwam, mede door een super goede maar vooral duidelijke website, was Triple-Fit. Dit is een bedrijf van een Personal Trainer Culemborg die ambitieus en enthousiast aan het werk gaat! Ik heb hen benaderd en kon nog die week voor een kennismakingsles langs komen. Hieruit kan hij een trainingsschema opstellen, naar mijn wensen. Ik had er al gelijk zin in!

De les

De kennismakingsles ging zoals ik had verwacht had. Hij legde alles uit wat van belang was en legde allerlei verschillende oefeningen uit. Aan de hand van wat ik kon heeft hij een trainingsschema opgesteld. Die zag er super uit en ik heb er direct een afspraak gemaakt voor een volgende les. Inmiddels hebben we al enkele lessen gehad. En ik merk al dat ik steeds fitter ervan wordt. Triple-Fit is zeker een aanrader voor iedereen als Personal Trainer Culemborg. Bekijk onze website >