2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen voor een personal trainer?

Waarom trainen met een personal trainer?

Sport je al tijden op eigen initiatief, maar lukt het maar niet om het gewenste resultaat te halen? In sommige gevallen is het heel erg lastig om helemaal zelf je gestelde doel te behalen. Misschien ontbreekt het je aan motivatie, is je eetpatroon niet op orde of ben je in een sleur geraakt, waardoor je de oefeningen niet meer op een efficiënte manier uitvoert. Vandaag de dag trainen steeds meer mensen onder begeleiding van een personal trainer in Beverwijk en Heemskerk. Maar waarom zou je trainen onder begeleiding van een personal trainer?

Trainen met een personal trainer

Wanneer je ervoor kiest om te trainen onder begeleiding van een personal trainer, betekent dit dat je bereid bent om te doen wat nodig is om je doelen te halen. Echter bestaan er echt heel erg veel trainers die staan te popelen om – samen met jou – jouw doelen te bepalen. Als je een goede personal trainer in de arm genomen hebt, train je onder begeleiding van een trainer die je niet behandelt als iemand die eens in de zoveel tijd een training van je afneemt.

Personal training is namelijk meer dan eens per week een training volgen, waar je vervolgens per uur een x bedrag voor betaalt. De coaching moet namelijk niet een keer in de week plaatsvinden, maar tijdens het hele traject. Bovendien moet het traject perfect aansluiten op je wensen en doelen.

Duidelijke persoonlijke richtlijnen

Voedingsbegeleiding is een belangrijk onderdeel volgens een personal trainer in Heemskerk en Beverwijk. Echter is het hierbij van belang dat je zelf een evenwichtige balans leert te vinden in de voeding, zonder dat je honger hebt. Het is dus niet nodig om alleen maar shakes te drinken en allerlei soorten eten en drinken buiten te sluiten, want het draait allemaal om de vinden van de balans die voor jou werkt. Je moet ook gewoon kunnen genieten van dingen die jij heel erg lekker vindt, zoals een stukje chocolade.

1 op 1 trainingen

Een goede personal trainer traint 1 op 1 met je en is ook buiten die trainingen om, beschikbaar. Bijvoorbeeld voor vragen, opmerkingen en advies, maar ook voor feedback op trainingen die je zelfstandig uitvoert op basis van het trainingsschema. Op die manier kan de personal trainer je gedurende het hele project bijsturen. Wel zo prettig!

https://fitbewust.nl/