2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Welke Noten zijn er allemaal gezond?

Welke Noten zijn er allemaal gezond?

Je hebt natuurlijk allerlei verschillende noten. Over het algemeen zijn ze allemaal heel gezond. Toch zijn er nog enkele aspecten die veel mensen niet weten. Onderstaand meer nuttige informatie over gezonde noten. Om maar meteen te beginnen, pinda’s zijn eigenlijk geen noten. Wanneer je een notenmix koopt en deze zit bijna half vol met pinda’s dan mag het eigenlijk geen notenmix laat staan superfood noten mix heten. Probeer de pinda over te slaan het bevat lang niet zoveel goede stoffen dan andere noten.

Pecannoten:

dit is een zeer gezonde noot. Het is lekker los te eten, maar ook goed in een notenmix of door een ontbijt of salade. Deze noot komt uit zuid Amerika. Vandaag de dag is het een bekende superfood en gaat er jaarlijks 200.000 ton pecannoten over de wereld.

Paranoten:

Ook deze noot behoort tot de gezondste. Echter moet je het wel in kleine hoeveelheden eten. Dit komt omdat de meeste gezonde stof namelijk het selenium maar een kleinere hoeveelheden mag worden gegeten. Selenium is echt een wonder stofje. Het helpt kanker zoals prostaatkanker, borstkanker te voorkomen. Zodra je dus met enige regelmaat kleine hoeveelheden paranoten tot je neemt is de kans op kanker haast nihil. Je hebt geleerd fat pinda’s helemaal niet zo gezond zijn. Ik adviseer je daarom om pinda’s echt als snack te beschouwen en paranoten en pecanoten als dagelijkse kost om heel gezond te blijven.

http://www.paranoten.com/waarom-paranoten-gezond-zijn/