2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Word jij ook gezond? Dr. Veggie helpt!

Gezond zijn is helemaal in de trend hedendaags. En terecht ook! Het is namelijk hartstikke belangrijk om gezond te leven. Iedereen heeft er z’n eigen ideeën over hoe je het gezondst kunt zijn, met allerlei diëten en dergelijke. Zo moeilijk hoeft het niet! Want jij weet al dat de beste voeding voor je lichaam groenten zijn. Om dat makkelijk in te nemen, introduceren wij gezonde sapjes van Dr.Veggie. Dr. Veggie heeft 12 heerlijke groentesappen, boordevol vitamines, mineralen en gezonde enzymen ontwikkeld voor je dagelijkse portie groente uit één flesje!

De groentesappen zijn niet alleen smakelijk om te drinken, ze zorgen er ook voor dat je alles uit je lichaam kunt halen wat nodig is om goed te kunnen blijven presteren. Iedere morgen een flesje groentesap van Dr. Veggie is dan ook ons advies.

Puur en smakelijk is waar Dr. Veggie voor staat. Dat is ook de reden dat Dr. Veggie alleen met verse en onbewerkte producten werkt. Hierdoor zijn de groentesappen zo vol zijn van smaak. De groenten worden koudgeperst door middel van slowjuice (cold press) en direct na het persen ingevroren door middel van een shockvriezer. Daardoor blijven vitamines, mineralen en gezonde enzymen goed bewaard. Genieten en gezond leven kunnen dus prima samengaan. Als wij Dr. Veggie, met onze groentesappen kunnen bijdragen aan jouw gezonde leven, werken we daar met heel veel plezier aan mee.

Een ander dieet advies van Dr. Veggie is het lichaam ontgiften. Een detox kuur kan je lichaam helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Daarnaast is het vaak een goede boost om te beginnen met een gezondere leefstijl, óf om die juist vol te kunnen houden. Met een detox kuur dwing je jezelf om een paar dagen geen belastende voedingsmiddelen te eten, zoals verzadigd vet, vlees, geraffineerde suiker en alcohol. Op deze manier zal jij een daadwerkelijk gezond levensstijl hebben!

https://drveggie.nl/