2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Ugly christmas sweater

De trend van de laatste Jaren met kerst is om een lelijk kersttrui aan te doen. Zo’n heerlijke kriebelende trui die je vroeger misschien van een oudtante gekregen zou hebben, zijn de laatste jaren helemaal in. En vast niet omdat ze zo heerlijke warm zijn. Nee het is vooral dat de afbeelding ,die erop staat, juist heel fout is of juist heel grappig. Zo kan een verdrietige Rudolf het rendier staan  die een bordje vastheeft met daarop de tekst ’please hire me’ of kan er een afbeelding op staan die inhaakt op de actualiteit.

Het is wel even wennen geweest de afgelopen jaren. Het is natuurlijk de gewoonte om netjes gekleed aan tafel te schuiven tijden de kerstdagen, maar de laatste jaren worden de kersttruien ook weer getolereerd. Tegenwoordig worden de christmas sweaters natuurlijk niet meer gemaakt door oude oma’s die heel de dag in een loods truien zitten te breien onder het genot van een kopje koffie en een koffieleutje. Dat zou een beetje te gek zijn uiteraard. Hierdoor kriebelen ze gelukkig wel iets minder op je rug en in je nek. Dit maakt het iets comfortabeler om een ugly christmas sweater aan te doen tijdens de twee feestelijke dagen. Natuurlijk niks dan goed voor de lieve oma’s die voor hun allerliefste kleinkindere bezig zijn geweest alles uit de kast te halen om op tijd zo’n mooie kerstrui te breien, maar omdat het tegenwoordig gemaakt wordt door machines is het nu eenmaal zo dat de truien minder kriebelen. Nog een voordeel hiervan is dat de truien in alle soorten en maten kunnen worden gemaakt, en met alle printjes die je maar kan bedenken.

Heb jij het ook gehad met de nette kleren tijdens de feestdagen en ben je dus op zoek naar ook zo’n foute of juist grappige kersttrui? Bezoek dan eens de website uglyxmas.nl en kijk welke feestelijke trui bij jou past.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/