2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Steigerhout meubels in jouw tuin

Steigerhout meubels in je tuin zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze vallen op en ze hebben een robuuste uitstraling met hun eigen karakter. Bovendien passen steigerhout meubels in iedere tuin, doordat ze een natuurlijke uitstraling hebben. Je kunt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat lekker in de tuin zitten en heerlijk vertoeven op bijvoorbeeld een steigerhout loungeset. Het is niet voor niets dat steigerhout steeds populairder is geworden, want steigerhout is weerbestendig en vrijwel altijd onderhoudsvrij. Bovendien kun je steigerhout meubels het hele jaar door buiten laten staan, zonder dat er iets aankomt.

 

Steigerhout

Steigerhout is over het algemeen erg dik en heeft een robuust en authentiek uiterlijk. Steigerhout meubels zorgen voor een prettige uitstraling in iedere tuin. De steigerhout meubels worden gemaakt van verschillende soorten FSC-gecertificeerd hout. Je kunt daarbij vaak kiezen uit douglashout, eikenhout of steigerhout. Als je voor steigerhout kiest dan kun je ook nog eens kiezen voor verschillende soorten afwerkingen. Je kunt dan kiezen voor zwart, wit, grijs of een oldlook. Wanneer je kiest voor dat laatste geef je je meubels een nog rustiekere uitstraling. Iedere plank bij steigerhout meubels is uniek dus ieder meubelstuk is bijzonder want er is geen tweede exact dezelfde van.

 

Hout

Zoals net al gezegd worden steigerhout meubels gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Zo kun je kiezen voor het eerdere genoemde hout en kun je ook nog eens zelf kiezen welke uitstraling je aan het hout wilt geven. Het steigerhout ziet er altijd een beetje oud uit en wordt zoals de naam ook al aangeeft ook gebruikt voor het maken van steigers. Het douglashout heeft een krachtige en luxe uitstraling en is daarnaast ook nog eens duurzaam. Als laatste is er nog het eikenhout. Deze houtsoort is altijd geschikt voor het maken van je meubels en heeft een hoge kwaliteit waardoor het jaren meegaat.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/

Gerelateerde artikelen

Animatie voor je bedrijf laten maken? Dit zijn de kosten!

Tips voor ouderen om in beweging te blijven

Je huis op orde houden

kantoorkamer huren

Dit kun je doen tegen muggen in de slaapkamer

Ancotech de expert op het gebied van smering