2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Hosting met weinig downtime

Hosting met weinig downtime

Wanneer je opzoek bent naar een goede hosting met zeer weinig downtime dan is het vaak lastig om je keuze te maken. Het mag duidelijk zijn dat geen één hosting toe zal geven dat het nog wel eens fout kan gaan. Dit kan op heel veel punten gebeuren.

De meest vookomende oorzaken van downtime:

– Door dat de website niet voldoende beveiligd is, waardoor deze gehacked wordt.
– Dat indringers de webruimte en zijn resources gaan overloaden waardoor de website traag wordt en down gaat.
– Wanneer de server niet optijd geupdate wordt.
– Bij storingen en mankementen aan de hardware.
– Wanneer er naar updates bepaalde delen van de website niet meer compatibel zijn.

Kortom er kunnen een breed scala aan problemen voorkomen. Deze problemen ondervind je echter meestal bij hosting partijen die al tienduizenden klanten hebben. Daarom is het raadzaam om bij een kleinere hosting te gaan.

Hosting aanbieding:

Stap vandaag over op Indugas webhosting en wordt vanaf het begin al direct volop in de watten gelegd. Het personeel van Indugas Webhosting helpt u namelijk graag met het verhuizen van uw website naar de Indugas Servers. Hierna is natuurlijk de kous nog niet af. Je zult wanneer je hulp nodig mocht hebben altijd worden bijgestaan door het zeer vriendelijke support personeel.

Hiernaast zorgt de technische crew 7 dagen per week dat alles hardware matig en netwerkmatig dik in orde is. Zoek u dus hosting met praktisch geen downtime en kundig personeel dan is Indugas Webhosting zeker een partij waar u nu een bezoekje aan zou moeten brengen.

http://www.indugas.nl