2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Reseller hosting voor ondernemers met meerdere bedrijven

Als ondernemer met meerdere bedrijven is reseller hosting heel handig. Met reseller hosting heb je binnen je account de beschikbaarheid over meerdere accounts. Ik koos ervoor om een reseller hosting pakket te bestellen bij XsToCloud. Zij hadden al een hosting pakket voor €2,99 per maand! Ik heb het pakket Reseller Maximaal besteld voor mijn bedrijven. De grootste voordelen van dit pakket zijn 25GB dataverkeer, 30 Gebruikers en 30 Domeinen.

Hostingsdiensten: van shared hosting tot online opslag

XsToCloud biedt niet alleen reseller hosting aan. Ook andere hostingsdiensten leveren ze, zoals VPS hosting, shared hosting, online opslag en datacenter. Ik raakte geïnteresseerd in al die diensten en ik wilde wel onderzoeken of die hostingsdiensten ook wat voor mijn ondernemingen zijn.

Shared hosting: kosten delen

Ik begon mijn ontdekkingstocht bij shared hosting. Een vorm van hosting waarbij je webruimte deelt met meer mensen op een server. Interessant voor kleinere ondernemers, want het scheelt flink in de kosten. Immers: je deelt de kosten met alle deelnemers. Je hebt natuurlijk wel een eigen domeinnaam.

VPS hosting: direct na je bestelling toegang tot de server

Met VPS hosting huur je een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Gebruikers hebben dan meer geheugen en rekenkracht. XsToCloud biedt betrouwbare en veilige hosting van hoge kwaliteit. Hét voordeel is de 24/7 uitmuntende service. Na het plaatsen van je bestelling heb je direct toegang tot je VPS server.

Datacenter: brandveilige en geconditioneerde omgeving

De ICT-infrastructuur van mijn onderneming is heel belangrijk en hoort zeker niet in verkeerde handen te vallen. Daarom heb ik naast reveller hosting ook al het ICT-apparatuur van mijn bedrijven ondergebracht in een dienst van XsToCloud: hun datacenter. Zij hebben de meest excellente en energiezuinige klimaatbeheersing en redundante stroomvoorziening. Samen met 24×7 monitoring, beveiliging en bewaken van de continuïteit waren dat genoeg redenen om in zee te gaan met XsToCloud.

Ik ben een zeer tevreden klant!