2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het kopen van een Elektrische step

Een elektrische step kopen gebeurt niet snel. Je wilt een step kopen die past bij jou en waarvoor je het wilt gebruiken. Daarom ga je eerst op een aantal dingen moeten letten voordat je een step koopt.

 

  • Je moet kijken naar het model. Je kunt elektrische steps krijgen voor verschillende doeleinden. Zo kun je een wedstrijd model vinden die gebouwd is om snel te bewegen. deze komt dus met alleen de noodzakelijke onderdelen zodat het niet te zwaar is. Het heeft een grote voorwiel en smalle racebanden. Daarnaast heb je de toursteps die een klein beetje anders uitzien. De banden zijn alvast een beetje breder en heeft meer onderdelen, zoals een bel, spatbord, standaard, enz.
  • Het is belangrijk om te weten hoeveel gewicht een step kan dragen. Deze mag niet overschreden worden. Kies liever voor een step die stevig is en een hoge gewicht kan dragen.
  • Eén van de voordelen van een elektrische step, is dat ze vouwbaar zijn. Vooraf moet je dus nagaan of de step die je wilt hebben vouwbaar is. Sommige steps hebben bouten die uit de step kunnen vallen. Je gaat daarop moeten letten. Er zijn ook steps die een gemakkelijkere vouwmechanisme hebben.
  • Het kan best lastig zijn wanneer de bar niet verstelbaar is. Vooral wanneer je lang bent en niet let daarop, kun je spijt krijgen van je aankoop. Niet alle steps zijn verstelbaar, dus let ook daarop voordat je ééntje koopt.

 

Als je op zulke punten let, heb je meer kans om een elektrische step te kopen waarmee je helemaal tevreden mee zal zijn.

http://hoverboardvergelijken.nl/elektrische-step/