2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Energiezuinige elektrische boilers van DAT maken het verschil.

Energiezuinige elektrische boilers van DAT maken het verschil.

Je zoekt een boiler om op een duurzamere manier je water te verwarmen? 

Dat is nu super makkelijk dankzij de nieuwe DAT elektrische boilers. De allernieuwste elektrische boilers van het merk DAT zijn namelijk voorzien van een zogeheten smart controller, een zwerfstroomanode, een dubbele tank en je kunt kiezen uit verschillende wattages.
De keuze is aan jou!

Een smartcontroller bij de Aparici ECO smart zorgt ervoor dat jouw persoonlijk verbruik in kaart wordt gebracht aan de hand van een bepaald algoritme.

De elektrische boiler warmt zich op de meest energiezuinige wijze op, gebaseerd op dus jouw huishoudgewoontes, zodat er zo min mogelijk energie verspild wordt. De boiler houd zijn warmte extra lang vast doordat de ketel erg goed geïsoleerd is met het allerbeste polyuretaan schuim.

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is te koop via elektrischeboiler.eu en is te koop in verschillende volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Een ander model van hetzelfde merk; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. Deze elektrische boiler is met name handig op plekken waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is. Je kunt namelijk kiezen voor verschillende wattages; een 800watt, een 1200watt of een 2000watt.
Een fantastische oplossing natuurlijk voor op campings, in zomerhuisjes of grote projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is net als de DAT-Aparici Eco smart een ontzettend energiezuinige elektrische boiler.
Dit model is ook uitgerust met de eerdergenoemde SMART controller. 

Het verschil is de vormgeving; de DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp en een diepte van een kleine 28 cm. Deze boiler kan je dankzij het fraaie ontwerp gewoon in het zicht hangen.

De DAT-Aparici Eficiente Plus, heeft weer 2 tanks, met in elke tank een eigen elektrische anode en een droog verwarmingselement. Hierdoor blijft de boiler zo goed als kalkvrij, wat weer als voordeel heeft dat de elementen niet meer vervangen hoeven te worden en de boiler een langere levensduur heeft. Maar ook vind er minder warmte verlies plaats en heeft de boiler een snellere opwarmtijd.

Beide elektrische boilers kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente Plus is te te koop in; 30, 50, 80 en 100 liter. Alle elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

 

Dus wil je besparen op je stroomkosten, maar je wilt ook kwaliteit? Kies dan voor een van de elektrische boilers van DAT.

Kijk ook eens op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze en vele andere merken elektrische boilers en elektrische CV’s. 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/