2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Uithangbordje voor woning of bedrijf

Naamborden en uithangbordjes, waar koop je die ook weer? Je bestelt ze gewoon bij ons online! De Naambordenwebwinkel.nl heeft een assortiment waarvan je versteld zult staan. Zo kies je met gemak een uithangbordje waarmee je de gevel van je huis of je bedrijf in één klap opsiert. De uithangbordjes bezitten een ambachtelijke look en je kunt er zowel tekst als een huisnummer op kwijt. Natuurlijk kun je zelf kiezen uit verschillende kleuren. Wat dacht je van diepzwart, donkerblauw, rustig rood of smaakvol groen?

Woning, bedrijf, B&B, en meer

Met een uithangbordje laat je zien dat je oog hebt voor het uiterlijk van je huis of bedrijf. Voor jou geen doorsnee bordje naast de deur. In plaats daarvan kies je voor kwaliteit en stijl. De kwaliteit van onze uithangborden laat niets te wensen over. De bordjes zijn zorgvuldig afgewerkt en met behulp van een stevige coating tegen weersinvloeden bestand gemaakt. Natuurlijk kies je zelf het lettertype en de letterkleur.

Dit doe je trouwens niet alleen als je op onze website een uithangbordje kiest. Ook ons assortiment aluminium naambordjes mag er absoluut zijn. Deze aluminium naamborden bezitten een prachtige matte uitstraling en zijn naar wens te voorzien van een kleur. Een aluminium naambord naast de deur vormt een fris middelpunt aan de wand. Vierkant, liggend, staand of in een punt; al deze modellen zijn bij ons te verkrijgen. De letters en cijfers die je kiest, zijn bijzonder creatief bovendien. Jij kiest de tekstkleur, het lettertype en het aantal tekstregels dat je wilt. Wij doen de rest. Neem gauw een kijkje in ons assortiment!

https://www.naambordenwebwinkel.nl/