2Binsite Artikel Website
Image default
Zakelijk

Redenen om uw bureaustoel op bureastoel24.nl te kopen

Groot assortiment

Om maar direct met de deur in huis te vallen, is reden nummer één om uw bureaustoel op bureaustoel24.nl te bestellen het ruime assortiment. Bureaustoel24.nl heeft meer dan 1200 bureaustoelen in het assortiment, waardoor er bijna altijd wel voor elk wat wils tussen zit. De bureaustoelen zijn overzichtelijk weergegeven op de website en de specificaties worden helder uitgelegd.

Levering

Een voordeel dat bestellen bij bureaustoel24.nl met zich meebrengt, is dat u geen geld hoeft te betalen voor leveringen binnen Nederland en België.  Het maakt niet uit hoe groot de bestelling is, Bureaustoel24.nl levert het netjes en kosteloos bij u af. De producten worden afgeleverd in hun originele verpakking en de bezorgers brengen ze tot aan de voordeur.

Naast de kosteloze levertijd biedt bureaustoel24.nl ook een snelle levering. De gemiddelde bestelling zal ongeveer na drie tot zes dagen bezorgd worden. Wanneer u een stoel personaliseert naar uw wensen zal deze gemiddeld binnen drie weken bezorgd worden.

Als het product al bij u is geleverd, maar het product bevalt u om een of andere reden niet, dan kunt u deze retoursturen. Bureaustoel24.nl biedt hier zeer voordelige regels aan, want uw bestelling mag tot dertig dagen na aankomst nog gratis terug worden gestuurd. Wettelijk gezien heeft u maar veertien dagen de tijd om te retourneren, Bureaustoel24.nl matst u hier dus flink mee.

Veel betaalmogelijkheden

Of u nou via Klarna, iDEAL, Paypal of met een creditcard wil betalen, op Bureaustoel24.nl kunt u het allemaal. De verschillende betaalmethodes zorgen ervoor dat u ruime keuze hebt om op moment van bestellen te betalen hoe u dat het liefst doet. Ondanks dat op veel websites extra kosten worden gerekend als u achteraf wilt betalen met Klarna, rekent Bureaustoel24.nl geen extra kosten. Dit geldt niet alleen voor betaalsysteem Klarna, maar voor elk betaalsysteem die op Bureaustoel24.nl gebruikt kan worden. U kunt dus op uw geliefde manier te betalen zonder dat er bijkomende kosten worden gerekend.

Expertise

Met meer dan vijftien jaar aan relevante ervaring biedt Bureaustoel24.nl uitstekende expertise. De klantenservice van Bureaustoel24.nl is vijf dagen per week bereikbaar om al uw vragen zo goed mogelijk te behandelen. Zij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het uitzoeken van uw ideale bureaustoel, maar Bureaustoel24.nl heeft ook hun eigen zitcoaches, die u kunnen helpen uw zithouding te verbeteren. Dit kan van groot belang zijn voor het gezond houden van uw lichaam. De zitcoaches beschikken allen over een certificatie waardoor zij zich officieel zitcoach mogen noemen.

https://www.bureaustoel24.nl/