2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

7 redenen om een MacBook Pro 14 inch te kopen

7 Redenen om een MacBook Pro 14 inch te kopen

Zoek jij een krachtige MacBook maar wil niet teveel geld uitgeven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen MacBooks van Apple voor een scherpe prijs. Je wilt graag weten welke MacBook je moet kiezen. Misschien is de Macbook Pro 14 Inch wat voor jou! Wij leggen jou uit waarom.  

Power processor

De MacBook Pro 14-inch is één van de de krachtigste laptops die Apple heeft geproduceerd. De Pro’s bevatten de razendsnelle M1 Pro of de M1 Max chip. Deze zorgen voor meer power waardoor werken in zware programma’s zoals Photoshop snel en soepel verloopt. Maar wat is het verschil tussen de M1 Pro en M1 Max? Het zijn allebei krachtige chips die waanzinnig presteren. Toch is de M1 Max is verschillende opzichten beter. De chip heeft meer videokracht, meer en sneller geheugen. Bovendien heb je de mogelijkheid om twee extra schermen aan te sluiten. Perfect voor de veeleisende professionals. De prijs is wel een stuk hoger dan een laptop met een M1 Pro chip. Wil je niet teveel geld uitgeven maar toch een goede laptop kopen die zware taken kan verrichten? Kies dan voor de M1 Pro chip.

Haarscherp beeld

Naast een krachtige chip heeft de MacBook Pro 14-inch een prachtig helder beeld: de Liquid Retina XDR-display. Alles ziet er levendiger uit door het hoge contrast en diepe zwartwaarden. Daarnaast is er sprake van een ProMotion scherm dat de refresh rate van het scherm automatisch aanpast tot 120 hz afhankelijk aan de optimale snelheid voor de inhoud. Hierdoor kan je

vloeiender video’s, games en animaties kijken en gaat het scrollen ook soepeler. Dit allemaal zonder teveel stroom te gebruiken. Het scherm is energiezuiniger dan OLED en is ook minder kwetsbaar voor inbranden.

Genoeg aansluitingen

De MacBook heeft veel handige poorten. Het beschikt over een HDMI-poort, waarmee je beeld en geluid kan laten afspelen op een ander scherm. Met de 3 thunderbolt 4-poorten kun je randapparatuur en displays verbinden. Zo kan je

terwijl je je telefoon aan het opladen bent, een externe harde schijf aansluiten en je scherm op een andere display projecteren. Heb je meer opslag nodig? Dan kan je via het SDXC-kaartslot een geheugenkaart aansluiten om zo al je foto’s en video’s over te zetten. Als laatste heb je de MagSafe 3-poort waarmee je laptop door het magnetisch element gemakkelijk kan opladen.

Hoge batterijduur

Je hoeft je geen zorgen te maken als je je oplader vergeten bent want de 14-inch heeft een batterijduur tot wel 17 uur. Zonder zorgen de hele dag aan de slag met school of werk. Geniet van tot 17 uur video’s afspelen en 11 uur mobiel internetten. Wanneer de batterij wel op is, kan de nieuwste adapter jouw laptop opladen tot 50 procent in slechts 30 minuten.

Zuiver beeld en geluid

Door de pandemie werken we steeds vaker thuis. Voor meetings is het dan ook belangrijk dat er een goede webcam en microfoon op de laptop zit. De MacBook Pro 14-inch heeft een 720p of 1080p webcam met een grote beeldsensor die zelfs goed presteert in weinig licht. De microfoon neemt zuivere geluiden op door de hoge signaal-ruisverhouding. Perfect dus voor meetings maar ook voor het opnemen van bijvoorbeeld podcasts of spontane jamsessies.

Ruimtelijke audio

Het model beschikt over maar liefst 6 ingebouwde speakers die voor een indrukwekkend geluid zorgen. Dit zijn 4 speakers meer dan het 13-inch model. Samen met de Liquid Retina XDR-display zorg je voor een echte bioscoopervaring 

Handig toetsenbord

De 14-inch modellen hebben een prettig toetsenbord. In tegenstelling tot de Pro’s van 13-inch die een TouchBar bevatten, heeft dit model de traditionele functietoetsen. Geen gedoe meer met de OLED strip. De grote functietoetsen maken het allemaal een stuk gemakkelijker om de helderheid aan te passen, video’s af te spelen en nog veel meer.

Lang verhaal kort

De MacBook Pro 14-inch modellen zijn laptops met krachtige chips die perfect zijn voor gebruikers die zware taken willen verrichten. Hierbij krijgen je een prachtig Retina scherm die alles er levendiger uit laat zien. Je kan de hele dag vooruit door de 17 uur durende batterijduur. Verder komt de laptop nog met een handig toetsenbord en wordt thuiswerken gemakkelijker door de power webcam, microfoon en speakers.

 

https://www.yourmacstore.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat voor soort speelgoed past bij welke leeftijd?

Voordelen van een buiten beveiligingscamera

Webcam cover bedrukken met je logo

Een GPS tracker voor een website

Welke 3d pen kun je het beste kiezen?

Hoesjes voor de iPhone se 2020