2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Lingerie tips voor de zomer zoals de kimono

De zomer staat weer voor de deur en veel vrouwen maken zich klaar om zich van hun beste kant te laten zien. Hierbij speelt het goed laten uitkomen van je figuur een belangrijke rol. We hebben de winter achter de rug waarbij we ons weinig aantrekken van wat andere van ons vinden en waarbij we vooral veel kleren aantrekken zoals een dikke trui waarbij je nauwelijks iets ziet.

Gekleurde lingerie

Na die donkere dagen zijn we wel op zoek naar een beetje kleur in ons leven én in onze lingerie. Die witte en zwarte lingerie mag je even laten liggen en kies nu juist eens voor felle en frisse kleuren. Je zult merken dat je hier vanzelf vrolijker door wordt.

Huidskleur is dan wel weer een hele prettige kleur voor de zomer. Niet dat het erg aantrekkelijk of uitdagend is. Maar wel een must have onder een witte jurk of pantalon! Dus of je deze kleur nou mooi vindt of niet, je kunt hem maar beter in je kast hebben liggen!

Ademende stoffen en de kimono

Jaa de dunne stoffen mogen weer uit de kast! In de zomer kan het nogal eens erg warm zijn waardoor het prettiger is ademende stoffen aan te doen zoals katoen of linnen in plaats van synthetische of kunstmatige stoffen. Hier krijg je het alleen maar nog warmer van.

Daarnaast zijn we enorm fan van de kimono. Deze mag in de zomer ook zeker je kast uit. Niet alleen in de slaapkamer staat deze goed maar zeker ook op het strand of in je tuin over een bikini!

Naadloze modellen

Zowel de t-shirt bh als naadloze bh’s zijn top voor de zomer. Wanneer je geen hemdje draagt is het wel zo fijn als niet meteen alles doorschijnt door je luchtige kleren. Bewerkte bh’s met kant of satijn kunnen daarentegen wel eens door de stof heen ‘prikken’ en je wilt natuurlijk niet iedereen laten meegenieten.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/kimono-peignoir/