2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

De toiletbril, helemaal geen onbelangrijk detail

Eindeloze opties

In het kiezen van een toiletbril kruipt helemaal niet zo veel tijd, had je altijd gedacht. Dat was tot je effectief een toiletzitting ging kopen. Eindeloze opties zijn er. Zo heb je brillen met of zonder deksel, standaardbrillen en afneembare zittingen. Sommige sluiten automatisch, dan heb je de nog de softclose brillen en ga zo maar verder. En of dit nog niet genoeg is, moet je er nog rekening mee houden dat niet alle modellen universeel zijn. Sommige zijn model gebonden en kunnen niet zomaar op elk toilet geplaatst worden.

De toiletbril wordt een deel van je imago

Het toilet is toch steeds dat plaatsje in het huis waar je even tot rust wil komen. Niet alleen jij zelf, maar ook je familie en eventueel bezoek. Als er één plaats is waar je gasten,willen of niet, altijd wel eens komen, is het het toilet wel. Daarom is het belangrijk dat je de juiste toiletbril kiest. Heb je een modern huis met de allernieuwste snufjes? Dan zou een standaardbril hier toch niet meteen in passen. Dan lijkt de automatisch sluitende bril eerder iets voor jou. Neigt je woning eerder naar de landelijke stijl ? Dan is die standaardbril misschien wel iets voor jou. Het is belangrijk dat de zitting niet alleen bij je badkamer past, maar ook bij het hele huis. Ook al willen we het niet, je gasten zullen altijd even naar je toilet kijken en je wilt natuurlijk geen slechte indruk nalaten.

Kijk ook naar je familie

Het toiletbezoek moet natuurlijk ook niet steeds onhandig worden. Wil je een toiletbril kopen? Kijk dan ook naar je familiesituatie. Heb je kleine kinderen die nog maar net naar het grote toilet gaan? Misschien is de afneembare toiletzitting dat het beste badkameraccessoire voor jou. Kan je er eentje met mooie prentjes voor hun kopen. Zijn er meerdere kinderen in huis? Dan is de softclose ook zeker een aanrader. Een toilet dat geluidloos dichtgaat, daar droomt iedereen toch van. En zo heeft elke situatie wel een bepaald type die erbij past.

Voor elk wat wils

Zoals je ziet is een wc-bril kiezen niet zo eenvoudig. Je moet naar je thuissituatie en je woning kijken en even doornemen wat voor jou belangrijk is. Ga je een toiletbril kopen, kijk dan even naar ons aanbod en aarzel niet om ons om advies te vragen!

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletbril