2Binsite Artikel Website
Image default
Verenigingen

Vind een betrouwbare slotenmaker bij de VSU

Jammer genoeg krijgen we bij de Vlaamse Slotenmakers Unie (VSU) geregeld klachten over malafide slotenmakers. Oplichterij is natuurlijk van alle tijden, maar heel wat malafide slotenmakers maken tegenwoordig gebruik van noodsituaties om snel geld te verdienen en klanten met hun rug tegen de muur te zetten. Nochtans kun je dit als consument voorkomen. Hoe? Door beroep te doen op een slotenmaker-lid van de VSU sluit je malafide praktijken uit en word je betaalbaar verder geholpen.

Makkelijk een eerlijke slotenmaker vinden

Heb je te maken met een inbraak en moet je je slot vervangen? Of is er een andere reden waarom je een ander slot nodig hebt? Vind een eerlijke slotenmaker op vsu.be direct bij u in de buurt. Daar vind je immers een handige overzichtskaart. Zo vind je onmiddellijk een betrouwbare slotenmaker in je buurt en word je correct verder geholpen. Bovendien mag je rekenen op een eerlijke prijszetting en vind je ook slotenmakers van wacht. Vul je postcode of gemeente in je weet onmiddellijk bij wie je terecht kunt.

Slachtoffer geworden?

Ben je ondanks onze goede raad toch in de val getrapt van een malafide slotenmaker, dan kun je via de website van de VSU een klacht indienen. Zo weten ze bij de VSU ook meteen welke slotenmakers zeker niet kunnen toetreden en komen ze op een zwarte lijst te staan. Via de website kunt u ook gelijk een klacht indienen bij het meldpunt van de overheid.

Waarom beroep doen op een slotenmaker-lid van de VSU?

Bij de VSU zijn ze zeer strikt in het aannemen van leden en screenen ze de leden zorgvuldig. Daarom kun je er zeker van zijn dat je met een betrouwbare slotenmaker te maken hebt. De aangesloten slotenmakers van de VSU komen geregeld samen, gaan akkoord met een gedragscode en volgen regelmatig opleidingen. Bovendien hebben ze zich stuk voor stuk geëngageerd om correcte prijzen te hanteren. Heb je dus nood aan een slotenmaker, dan zijn de slotenmakers die aangesloten zijn bij de VSU een verstandige keuze. Er zijn ondertussen heel wat slotenmakers aangesloten, er is dus keuze zat.

Je merkt het, je hoeft helemaal niet in de val te trappen van een onbetrouwbare slotenmaker. Kies voor een lid van de VSU en je wordt snel, vakkundig en tegen een correct prijskaartje geholpen. Laat je niet in de maling nemen en kies voor zekerheid. Surf naar vsu.be en ontdek de dichtstbijzijnde slotenmaker.

https://www.vsu.be