2Binsite Artikel Website
Image default
ZZP

Een mooie herinnering aan die 9 spannende maanden

Met het 9 maanden invulboek kan iedere zwangere vrouw nu de volledige zwangerschap in een mooi boek vastleggen. Iedere zwangerschap is een bijzondere periode, vol emoties, spanning en uitkijken naar de geboorte. Tal van zaken gebeuren met jou en je lichaam en die wil je je voor altijd blijven herinneren. Het 9 maanden invulboek laat je toe alle gebeurtenissen vast te leggen door middel van teksten en foto’s die je volledige zwangerschap omvatten. Van het eerste moment dat je wist dat je zwanger was tot aan de geboorte kan je alles bijhouden en later terug herbeleven. De foto van de positieve zwangerschapstest, de eerste echo, foto’s van je steeds bollere buik enzovoort kunnen allemaal in dit leuke boekje geplakt worden, voorzien van wat teksten die je zelf kan schrijven of die anderen voor jou schreven.

Een origineel cadeau

Het 9 maanden invulboek is niet alleen leuk voor jezelf maar ook origineel om cadeau te doen. Zwangere vrouwen krijgen al zo vaak kleertjes en andere spullen voor de baby en met dit boek hebben ze ook iets voor zichzelf, hun partner en hun toekomstige spruit als herinnering aan een mooie en intense periode.

Later voor je kind

Het 9 maanden invulboek is ook een leuk idee om later cadeau te doen aan je kindje. Zo kan hij of zij kennis maken met de periode waarin jij vol spanning uitkeek naar de komst van je kleine spruit. Zo kunnen ze lezen wat jou bezighield die periode, hoe je uitkeek naar die echo, hoe je de dagen aftelde tot de grote dag enzoverder. Weinig kinderen hebben er immers een idee van wat hun komst voor de ouders betekende en hierin is alles van moment tot moment vastgelegd. Waarom niet die boek cadeau doen op hun 18e verjaardag? Een origineler cadeau zullen ze wellicht niet krijgen.