2Binsite Artikel Website
Image default
Entertainment

Harm Edens

Wie is Harm Edens?

Je hebt Harm Edens al vaak op tv gezien, hij is namelijk een presentator voor de Nederlandse televisie. Hij is geboren in Enschede op vier augustus 1961. Hij heeft vroeger eerst gestudeerd in Groningen als taal- en letterkunde. Hij besloot later om de overstap te maken naar de universiteit van Amsterdam om theaterwetenschap te studeren. Eenmaal klaar met studeren heeft Harm Edens verschillende comedycursussen gevolgd.

 

Presentator carrière van Harm Edens

Zijn carrière als presentator is zeer uitgebreid. Harm heeft al meerder malen de voorrondes van het nationale songfestival gepresenteerd. Hij heeft maar liefst drie keer het gala van de gouden Harpen van Conamus mogen presenteren. Het succesvolle televisieprogramma Dit was het nieuws presenteert hij ook. Daarnaast presenteert hij ook meerdere NRCV-programma’s. Harm heeft ook meerdere keren programma’s gepresteerd hij Omroep Gelderland.

 

Schrijverscarrière van Harm Edens

Presenteren op de televisie is niet zijn enige beroep.

Sinds 1986 vorm hij een schrijversduo met Ger Appeldoorn, Harm Edens heeft Ger Appeldoorn ontmoet tijdens zijn studentenperiode. Samen hebben ze heel wat originele scripts, vertalingen en bewerkingen voor verschillende comedyseries geschreven. En dat is niet alles. Samen schreven zij ook televisieshows en theaterproducties. 

 

Harm Edens als dagvoorzitter

Behalve dat hij een presentator en schrijver is kan je hem inhuren als dagvoorzitter. Dit heeft hij al voor een aantal evenementen gedaan. Door al zijn ervaring in schrijven en presenteren is hij zeer geschikt als dagvoorzitter.

https://www.dagvoorzitterspreker.nl/dagvoorzitter/harm-edens/