2Binsite Artikel Website
Image default
Verbouwen

Bij Peeters nv zijn we thuis in alu ramen en deuren

Met aluminium ramen en deuren kies je voor duurzame topkwaliteit. Alu ramen en deuren zijn ijzersterk én vederlicht, zodat ook grote schuiframen met gemak open glijden. Ze isoleren uitstekend en ze zijn de favoriet van architecten omwille van hun elegante look én grote designmogelijkheden. Grote glaspartijen, gebogen ramen, onzichtbare profielen, … Alles kan met de alu ramen en deuren van Peeters nv.

 

Alu ramen en deuren voor ieders budget

Weet dat de prijs van alu ramen en deuren door heel wat factoren wordt bepaald. Uiteraard is de grootte van het raam zeer belangrijk, maar het gekozen materiaal, de kleur en de techniek spelen een belangrijke rol. Het is belangrijk om jou gedetailleerd de verwachtingen over je alu ramen en deuren over te brengen, zodat er een offerte op maat gemaakt kan worden. Wees gerust, de specialisten van Peeters nemen hier hun tijd voor, luisteren en komen vervolgens met een voorstel op maat.

3 zaken die je nog niet wist over alu ramen en deuren

  1. Aluminium ramen en deuren met profielen van Peeters nv, jouw kwaliteitsgarantie. Klanten van Peeters nv verdienen alleen het beste. Aluk bvb is een van de meest toonaangevende producten van innovatieve, duurzame & Belgische aluminium profielen.
  2. Maximale lichtinval: Laat de zon maar schijnen. Met aluminium ramen en deuren profiteert u maximaal van haar warme stralen. De slanke, elegante profielen laten zoveel mogelijk zonlicht passeren. Het glas van de alu ramen zijn transparant, maar toch is er geen volledige doorkijk. Het is ook mogelijk om zonwerend glas te kiezen.
  1. Voor de rest van je leven: Ja, zolang gaan alu ramen en deuren mee. Dat is de duurzaamheid. Aluminium is ijzersterk en tegelijkertijd licht van gewicht. Het isoleert uitstekend en gaat generaties lang mee.

Ontvang advies en technische uitleg over je nieuwe alu ramen

Wil je meer technische uitleg over je nieuwe aluminium ramen en deuren? Of wil je weten wat er mogelijk is voor jouw woning, neem dan contact op met de vakspecialisten van Peeters nv. Zij hebben al heel wat aluminium ramen een nieuwe bestemming gegeven en kunnen je perfect advies geven. Bovendien maken ze steeds een scherpe prijsofferte op maat op.

https://www.peeters.com/alu-ramen