2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

CBBS helpt u bedrijf verder!

Bent u opzoek naar de perfect personen voor uw salarisadministratie? Een salarisadministrateur is iemand die zich bezighoudt met het verwerken van de administratie rondom de uitbetaling van het loon aan werknemers. Salarisverwerking moet nauwkeurig en op tijd gebeuren. Uw medewerkers zijn tenslotte uw kostbaarste zakelijke bezit. Wij bij CBBS ondersteunen u graag met uw salarisadministratie. Zo bespaart u tijd en hoeft zich niet meer druk te maken om de loonadministratie. De salarisadministratie kan verder worden uitgebreid met verschillende modules en het automatiseren van de overboeking van salarissen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van personeelsmanagement en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Naast administratieve diensten, bieden we ook HR services aan. HR Dashboard is een prachtige aanvulling op onze salarisservice en salarissoftware. Met één druk op de knop heeft u al uw personeelsgegevens inzichtelijk; altijd en overal. U houdt uw personeelsgegevens eenvoudig, online bij. Denk hierbij aan arbeidscontracten, vakantie en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Ook andere gegevens zoals diploma’s verjaardagen en jubilea registreert u in HR Dashboard.

Samen met onze salarisservice en salarissoftware biedt HR Dashboard een one-stop-shop voor iedere ondernemer met personeel. Ook voor accountants of administratiekantoren die de salarisadministratie van haar klanten aan ons uitbesteden biedt onze HRM software een complete oplossing. HR Dashboard is al beschikbaar voor bedrijven met 10 werknemers of meer. Net als onze salarisservice is ook HR Dashboard op 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

En behalve eenvoudig is onze HRM software gunstig geprijsd. U betaalt eenmalig opstartkosten en daarna een maandelijks bedrag per werknemer voor onderhoud en hosting. Met een rekenvoorbeeld geheel afgestemd op uw situatie en bedrijfsvoering krijgt u een overzicht op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Zij adviseren u graag over de meest geschikte HRM software voor uw bedrijfsvoering.

https://www.cbbs.nl/