2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Voordelige Kachelpijpen van WarmteshopEU

Kachelpijpen en rookkanalen volgens bouwbesluit NEN-EN 13240:2001 T600.

Wist u dat… uw kachelpijp en rookkanaal moet voldoen aan een aantal normen en keuren? De verzekering zal niet uitbetalen indien uw kachelpijp – rookkanaal niet voldoet aan deze Europese normering indien er iets fout gaat.

Norm T600

De norm NEN-EN 13240:2001 die de oude norm in 2012 opvolgt zegt onder andere dat alle rookkanalen een temperatuur moeten kunnen van 600 graden celsius. In vaktaal wordt dit de T600 norm genoemd en staat altijd vermeld bij de technische details van het rookkanaal.

In de praktijk houdt dit dus in dat kachelpijpen zonder de T600 niet mogen geinstalleerd worden in Nederland. Alleen een CE is dus niet genoeg volgens de Nederlandse wet en u moet zich aan de NEN-EN 13240:2001 houden.

Voordelige kachelpijpen bij WarmteshopEU

WarmteshopEU levert zeer voordelige kachelpijpen, rookkanalen die voldoen aan alle benodigde keuren en normen om te mogen worden geinstalleerd in Nederland.

Ze zijn dus niet alleen de voordeligste maar ook nog de beste kachelpijpen momenteel verkrijgbaar. Zo is er de Budgetline verkrijgbaar, een dubbelwandig rookkanaal van 150 milimeter.

Met een rookkanaal van Warmfire® heeft u een rookkanaal dat voor nu en de toekomst klaar is.

Waarom een Kachelpijp van Warmteshop?

  • Voordelig geprijsd
  • Voldoet aan alle normen
  • Budgetline serie
  • Binnen 2 werkdagen afgeleverd
  • Makkelijk online bestelsysteem

Warmteshop.eu is een online winkel waar u uw rookkanaal vanuit uw luie stoel kunt bestellen en binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd wordt.

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/rookkanaal-kachelpijp/