2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Vakantiehuisjes Noord Holland

Zoek je een vakantiehuisje in Noord-Holland? Denk dan bijvoorbeeld eens aan de kop van Noord-Holland langs de prachtige uitgestrekt kustlijn. Hier zijn tal van gezellige kustplaatsen zoals Callantsoog, Julianadorp, Sint Maartenszee, Groote Keeten of Petten. Een strandvakantie is altijd op en top genieten, in elk seizoen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke warme chocolademelk terwijl je kijkt naar de woeste en wilde zee in de winter, is het fantastisch om uit te waaien in de herfst en lente en staat de zomer gegarandeerd voor veel warmte en plezier op het strand en in het water. 

De veelzijdigheid van de zee

De diversiteit en charme van de Noord-Hollandse kustlijn maakt het een plek waar je je zeker niet hoeft te vervelen. Vele vakantiegangers komen jaar in jaar uit terug naar deze plek en noemen de kust onweerstaanbaar. Aan zee en op het strand kan iedereen zich op zijn of haar eigen manier vermaken. Het is mogelijk om heerlijk te gaan liggen, genieten van de zon en een goed boek, en te werken aan een mooie bruine kleur. Anderen genieten meer van actief bezig zijn. Het strand en de zee zijn perfect om mooie sporten uit te oefenen zoals blokarten, vliegeren, zwemmen, surfen en nog meer. Of je dus komt voor rust en ontspanning, of juist lekker veel wil doen. Het kan allemaal. Fantastisch toch? 

Neem je trouwe viervoeter mee naar de kust

Als je met je hond op vakantie gaat is het fijn als je niet te lang hoeft te reizen en in de auto te zitten. Je kunt prima op vakantie in eigen land, ideaal. Het is voor honden namelijk fantastisch om over de uitgestrekte stranden te rennen en te spelen. Op deze manier hoef je ook niet om te kijken naar drukte en verkeer. Naast het strand is het ook mogelijk om lange wandelingen te maken in het prachtige gebied vol duinen, bossen en natuur. Er zijn genoeg hond-vriendelijke vakantiewoningen te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod bij I-projekt / Vakantiewoningen aan de kust. Hier kun je met een gerust hart en een goed gevoel een vakantiehuisje boeken in Noord-Holland. Als je er op de website niet helemaal uitkomt, kun je altijd contact opnemen. Ze kennen elke vakantiewoning door en door en kunnen dit perfect matchen met jouw wensen en voorkeuren.