2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Glamping in Brabant, dat is Bourgondisch kamperen

Heb je weleens van Glamping gehoord? Glamping is een relatief nieuwe manier van vakantie vieren, die wat ons betreft het goede combineert van ouderwets kamperen en een kleinschalig hotel of pension. Wanneer je kiest voor glamping verblijf je in een luxe safaritent of lodge, die al helemaal voor je klaar staat wanneer je aankomt. Een van de grote frustraties van kampeerders, namelijk de worsteling met tentstokken, lijnen, haringen en doek, is daarmee al opgelost. De andere frustratie van kampeerders is vaak de nachtrust: op een luchtbed of matje slaapt het immers een stuk minder goed.

De safaritenten en lodges van Glamping.nl zijn daarom altijd minimaal uitgerust met goede bedden met comfortabele matrassen, een keukentje, eethoek en eigen sanitair. Je hebt dus alles wat je zou kunnen verwachten wanneer je een goedkoop hotelletje of pension boekt. Maar toch voelt glamping als kamperen: je wordt wakker van de zon op het tentdoek en de vogeltjes die de dageraad met hun gezang verwelkomen. Zodra je de voortuin uitloopt bevindt je je midden in de natuur.  Glamping is dus met recht een luxe variant van het bekende kamperen.

Wij selecteren de beste campings en vakantieparken, waarbij we voor iedereen iets leuks aan te bieden hebben. Daardoor kunnen zowel stellen als gezinnen bij ons een vakantie naar hun gading vinden.

Als je écht voor de Bourgondische kampeerervaring gaat, bezoek dan een glamping in Noord-Brabant. Bijvoorbeeld een boomhut in Rijen, een waterhut in Eersel, een Finse Kota in Alphen of –als je jezelf een échte ontdekkingsreiziger wilt wanen- een Big Five Safaritent bij Vakantiepark de Beekse Bergen.

Natuurlijk ben je niet aan het vakantiepark van je keuze gebonden, maar kun je genieten van het vele moois dat Noord-Brabant te bieden heeft. De Loonse en Drunense Duinen, of historische steden als Breda of ’s-Hertogenbosch. Brabantse nachten zijn dan misschien lang, maar je zult merken dat jouw glamping vakantie in Noord-Brabant tóch net te kort aanvoelt.

https://www.glampings.com/