2Binsite Artikel Website
Image default
Vakantie

Familie vakantie naar Sunny Beach

Met het gezin naar Sunny Beach

Alhoewel Sunny Beach een vakantie oord voor geweldig feesten is, zou je er ook met je gezin heen kunnen. Feesten is natuurlijk de trekpleister, maar voor gezinsvakanties zijn er ook een aantal leuke dingen te doen. Zo heb je op Sunny Beach volop vermaak voor kinderen: denk dan aan kinderen clubs, animatie voor kinderen, disco voor kinderen, carrousels, ponyrijden, zwembaden, glijbanen, karten, sportscholen, kindermenu’s, enz.

Horror Wood
Sunny Beach heeft ook een aantal leuke pretparken zoals, Horror Wood, dit is een spookhuis, die gelegen is aan de voorkant van Pirin hotel. Zombies en angstaanjagende monsters zijn ondergedoken in het centrum van Sunny Beach. Skeletten en vampiers steken onverwacht hun hoofd even uit. Dit alles is te zien in “Horror Wood” midden in het centrum van Sunny Beach. Het enge huis maakt deel uit van een feeën park en is een van de meest bezochte attracties van Sunny Beach. Het avontuur park in het centrum van Sunny Beach biedt nog meer bezienswaardigheden en adrenaline activiteiten. Snelle merry-go-rounds, een raket en een extreme trein zijn enkele van de favoriete attracties voor toeristen. Boogschieten en schieten met een luchtbuks zijn onderdeel van de attracties. Het park ligt direct naast het hotel Iceberg. Dit spookhuis is een van de favoriete toeristische attractie voor gezinnen.

Aqua Paradise
Er zijn ten minste 5 waterparken in Sunny Beach Bulgarije waar je met je gezin heen kan. Aqua Paradise is er eentje van, het is open in de zomerseizoen en het laatste weekend van mei. Dit park ligt op ongeveer 10 minuten van het centrum van Sunny Beach in de stad Nessebar, Bulgarije. Aqua Paradise is het grootste en meest geavanceerde water park op de Balkan. Na de uitbreiding in 2009, is de totale oppervlakte van het park nu 46 000 vierkante meter. Een enorme en unieke pretpark, met verscholen tuinen en rusteloze wateren. De totale lengte van de glijbanen is dan 1500 m. De talrijke attracties (meer dan 40), maken van dit pretpark een leuk avontuur. Het concept van het park is een waar iedereen – van de jongste tot de oudste, hun eigen onvergetelijke ervaringen kunnen ondervinden.

Kortom, genoeg activiteiten in Sunny Beach Bulgarije.

http://www.nessebar.nl