2Binsite Artikel Website
Image default
Tuin en buitenleven

Jungle wandmat als verticale tuin in uw bedrijf

De Verticale tuin is ideaal als wanddecoratie, in een paar minuten wordt het een mooie groene omgeving gecreeerd. Het neemt vrijwel geen ruimte in beslag en kan overal gemonteerd worden. Ideaal te doen met een Jungle Wandmat van Kunststof.

De verticale tuin is steeds vaker te zien op daken, gevels en als moswand in het bedrijfsleven. Al dan niet met een fraai logo er in verwerkt. De Verticale Wandmat van KunsthaagEU is een mooie volle wandmat bedekt met vijf soorten tropische planten, hierdoor wordt er een mooie tropische sfeer gemaakt.

Verticale tuin als interieurbekleding

De Verticale tuin hoeft dus niet alleen buiten geplaatst te worden maar is ook heel erg mooi binnenshuis als interieur. In uw bedrijf bij de receptie of in de showroom is er direct een heel ander resultaat te zien als u de mat aan de muur monteerd.

Voordelig en Duurzaam

Steeds meer bedrijven ontdekken deze prachtige verticale tuin wandmat en is een hardloper in onze webshop. Eenvoudige te monteren, voordelig in aanschaf en duurzaam.

Op de werkplek is het sfeerverhogend en zorgt voor minder stress, op kantoor is is een verticale tuin eventueel gevuld met kunstplanten of kunstbloemen zeker een succes te noemen. Geen onderhoudscontract en geen dure hovenier nodig, u kunt het prima zelf monteren.

KunsthaagEU heeft de Verticale Jungle Wandmat in het assortiment, een afmeting van 1m2 en bestaat uit 16 tegels van 25 cm x 25 cm. Dus naar elk formaat te maken.

Bezichtig en bestel in de webshop, binnen 2 werkdagen geleverd bij www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-wandmat-jungle-style-1×1-mtr/

Gerelateerde artikelen

Een lounge tuinstoel kopen

Nieuwste trend een tuindoek, wanddoek in de tuin of interieur

Volledig van je tuin genieten begint hier

Ervaren stratenmaker nodig? Egalisee Bestratingen zijn echte professionals

Een tuinhuis van Douglas, Grenen of hardhout?

Welke soort tuin?