2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

BBQ-boot in Rotterdam

Naast onze Borrelboten in onder andere Amsterdam en Rotterdam hebben wij ook de BBQ-boot! Heeft u er al eens aan gedacht om te varen op een BBQ-boot? Heerlijk tafelen met een prachtig uitzicht op de achtergrond. Wij van Event op het Water heten u graag van harte welkom op één van onze BBQ-schepen.

 

Ook vaart Event op het Water met de BBQ-boot in Amsterdam. Daarnaast hebben we ook nog de Partyboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

 

Heerlijk varen door de havens van Rotterdam. Stap aan boord en kom compleet tot rust. U roostert een lekker mals stuk vlees naar uw wens terwijl u uitkijkt over de Maasstad. Vaar onder de Erasmusbrug door en zwaai naar de voorbijgangers. Een BBQ om nooit meer te vergeten voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Onpersoonlijke zaaltjes behoren tot het verleden. Ga lekker varen met de BBQ-Boot! Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze BBQ-Boten? Kies er dan voor een BBQ-Boot te huren. Wij bieden voor ieder wat wils en denken altijd met u mee. U bepaalt ook de route. Onze schipper voert u bijvoorbeeld naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of zelfs naar België.

 

Wij bieden diverse BBQ -arrangementen aan voor allerlei feesten en partijen. Van een standaard BBQ-menu tot een BBQ-Deluxe met het beste vlees en vis. Zijn sommige personen uit het gezelschap vegetarisch of zijn er andere wensen? Geef het aan ons door, zodat we er rekening mee kunnen houden. Alle gerechten worden in de eigen keuken gemarineerd en alle bijpassende sauzen maken we ook helemaal zelf. Heerlijk genieten van lekker eten! Wilt u meer informatie over de kosten van de BBQ-pakketten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.