2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Tips voor motor roadtrips

Een motorfietstrip is een spannende ervaring. Alleen zijn met je gedachten over een avontuurlijke reis kan heel interessant zijn en minstens één keer in je leven gedaan worden. Dat gezegd hebbende, als u op een lange reis op uw motorfiets gaat zitten, zal het leren over een paar nuttige tips van mensen die dit regelmatig doen, waarschijnlijk uw ritten verbeteren.

Het is cruciaal om voorbereid te zijn op je eerste solo-roadtrip. Of u nu uw eigen motorfiets meeneemt of van plan bent er een te huren , houd rekening met alle essentiële aspecten voordat u op pad gaat. Dit kan de reis comfortabeler en probleemloos maken.

Hier zijn de tien belangrijkste tips die je niet mag missen! Bezoek mymotorblog voor het hele artikel.

Als u een roadtrip op uw fiets plant , moet u ervoor zorgen dat deze comfortabel is. Natuurlijk kunt u altijd een paar wijzigingen aanbrengen om het comfort te verbeteren. In het geval u denkt om te huren, zorg ervoor dat u uw rit verstandig kiest.

Doe je onderzoek en vind degene die je gemakkelijk kunt hanteren en verzorgen. Fietsen met een zachtere stoel, ander stuur, scherpe koplampen en bewakers zijn beter als u op een off-road trip gaat .

Een ‘cool uitziende fiets’ moet niet de enige zorg van je zijn. Voor een vlotte en succesvolle roadtrip is het hebben van de juiste rit cruciaal.  

2. Licht pack

U kunt tegenwoordig een verscheidenheid aan bagagedragers voor motorfietsen vinden. De beste zijn zadeltassen, die gemakkelijk aan de zijkanten of de achterbank van de fiets kunnen worden bevestigd. Andere leuke ideeën voor tassen zijn staartzakken en tanktassen, die magneten bevatten waarmee je meteen je tank kunt omhelzen.

Naast het kiezen van de juiste tas, moet u ook heel zorgvuldig beslissen over uw bagage. Wanneer u op een motorrit gaat, geef dan altijd de voorkeur aan het inpakken van licht. Krijg wegwerpmateriaal zodat je het na gebruik kunt weggooien. Draag sachets in plaats van flessen voor de meeste dingen. Vermijd ook veel kledingwissels.

Maak een lijst en prioriteer alle essentiële items voordat u klaar bent om in te pakken.