2Binsite Artikel Website
Image default
Tuin en buitenleven

Goedkoop Kunstgras

Uw gras altijd groen met Kunstgras

Nooit meer grasmaaien, geen werk meer in uw tuin alleen nog maar genieten. Kunstgras biedt vele voordelen! Afgelopen zomer hebben we te maken gehad met een hittegolf waarbij heel wat grasmatten dood en bruin werden, dat probleem heeft u natuurlijk niet met kunstgras!

 

kunstgras kopen

Kunstgrasdirect, is uw kunstgras dealer. Wij verkopen daarom alleen topmerken zoals Edel GrassEurope Grass en Hamat. Onder het kopje “Aanbieding Kunstgras” staan onze eigen merken met een topaanbieding. Alle soorten kunstgrassen zijn leverbaar op 2 en 4 meter breed. Zo past het altijd, zowel op een smal balkon als op een grotere oppervlakte. De duurdere kunstgrassen zijn UV-bestendig, wat betekent dat het kunstgras niet aan verkleuring door de zon onderhevig is. Vanzelfsprekend is de aanschaf van een kunstgrasmat duurder dan de aanleg van een natuurlijk gazon. Echter, doordat u bij een natuurlijk grasveld altijd bezig bent met het maaien, sproeien, bemesten, onkruid bestrijden en beluchten haalt u in korte tijd de meerkosten van het kunstgras er ruimschoots uit. Zit u in het weekeinde vervolgens lekker op uw kunstgras onder de parasol, dan zult u met enige voldoening kunnen vaststellen dat deze keer het gras bij u groener is dan bij de buren.

 

Wij hebben voor u al een selectie gemaakt met de juiste kunstgras soorten voor balkon, tuin en balkon. Zo vindt u simpel en makkelijk het juiste soort!

 

https://www.kunstgrasdirect.nl/