2Binsite Artikel Website
Image default
Toerisme

Dromen in Twente

Gelegen in het meest oostelijk deel van Overijssel ligt Twente, een streek met een geheel eigen karakter, taal en een rijke geschiedenis. Dat zie je terug in het landschap, waar natuurgebieden, landgoederen en oude boerderijen gebroederlijk naast elkaar te vinden zijn.

 Maar hoewel Twente vasthoudt aan haar tradities, is de regio niet blijven hangen in het verleden. Twente is een moderne regio, met de charme van toen.

Steeds meer Nederlanders, die de regio privé of zakelijk bezoeken, ontdekken deze charme.

Zakelijk & hotels Twente

Grote bedrijven voelen zich thuis in Twente, maar ook het MKB is goed vertegenwoordigd.  Bekende namen, zoals VDL en Bolletje,  maar ook kleinere bedrijven. En de groei is er nog niet uit, nu er grote investeringen in bedrijventerreinen op stapel staan. Goede kans dus dat ook jij  binnenkort een zakelijke trip naar Twente moet maken.  Voor een presentatie, of voor een pitch.

Om bij je presentatie goed voor de dag te komen is het belangrijk dat je uitgerust de dag begint.  Dan kun je maar beter de avond voorafgaand aan je belangrijke meeting alvast naar Twente rijden en overnachten in een van de vele hotels. Dat is dubbele winst, want je begint uitgeslapen aan de dag, maar kunt bovendien genieten van de relaxte sfeer in de regio. Even een avondje het vakantiegevoel!

  1. Door in een van de hotels te overnachten scoor je. En bovendien helpt het je om even een momentje voor jezelf te nemen. In Twente hebben ze tijd zat, daarvan geven ze graag wat aan jou.

Privé

Twente is ook een mooie bestemming voor een kort of lang verblijf met het hele gezin. Bezoek avonturenpark Hellendoorn, klim hoog door de bomen in klimbos Avatarz, leer over de natuur of bezoek het museum Buurtspoorweg. Je kinderen hebben de tijd van hun leven en ook voor jullie valt er genoeg te genieten.

Makkelijk en relaxt geregeld

Kom eens langs in Twente. Bekijk de hotels in Twente, kies je favoriet en boek gelijk. Maak je geen zorgen, want bij VisitTwente.nl krijg je –gegarandeerd- de laagste prijs voor je hotelovernachting.

Hopelijk tot snel op een van de vele terrasjes. Maar haast je niet. Tijd zat, in Twente.

https://www.visittwente.nl/overnachten/hotels-twente/