2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Shortgolf in Twente

Heb je zin om een keer een balletje te slaan, maar vind je 18 holes op een normale baan een beetje teveel van het goede? Of lijkt het je leuk om met vrienden te golfen, en dit uitgebreid te evalueren met een drankje? Of misschien ben je minder mobiel, waardoor je de afstanden op een normale golfbaan niet meer trekt.

In al deze gevallen is shortgolf hét dagje uit voor jou. Actief en gezellig, zonder bovenmatige inspanning. De banen bij Shortgolf zijn van afslag tot hole tussen de 30 en 90 meter lang. Je hebt de keuze tussen 9 of 18 holes. Je kunt het dus zo “actief” maken als je zelf wilt!

Van beginner tot expert

Bij shortgolf kan iedereen meedoen, ook als je geen GVB hebt.  Na een korte instructie krijg je je materiaal en begin je met “inslaan”. En omdat shortgolf geschikt is voor iedereen van 8 jaar en ouder, kun je er ook een familie-uitje van maken. Voor de serieuze golfer is dit dus een prachtige kans om de nieuwe generatie kennis te laten maken met deze heerlijke sport.

Werk aan je techniek

Ook voor de serieuze golfer is shortgolf een goede manier om aan de techniek te werken. Je besteedt relatief weinig tijd aan lopen (en je bal zoeken) waardoor je vaker de gelegenheid hebt om je swing verder te perfectioneren.

Trouwens, shortgolf is ook een geweldige manier om te kijken of golf de sport is voor jou. Je zou niet de eerste zijn die de smaak te pakken krijgt en door gaat naar de reguliere golfbaan.

Golf voor de minder valide

Als je minder valide bent, heb je misschien het idee dat golf voor jou niet is weggelegd. Lange afstanden lopen over terrein dat soms niet vlak is. En hoe moet je een goede swing maken, als je maar met moeite kunt staan? Simpel: met de paragolfer.  Dit apparaat is speciaal ontworpen voor de golfer die het zonder beenfunctie moet stellen.

Echt, voor iedereen

Shortgolf is dus echt voor iedereen toegankelijk. Het is leuk, sportief en gezellig en toegankelijk voor (bijna) iedereen. Bezoek de site, boek je favoriete dag en tijd en ervaar eens iets nieuws.

https://shortgolftwente.nl/