2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Van hapjes tot een volledige Molukse catering. Moluksbuffet Bedum

Een traditioneel Moluks buffet of heerlijke Molukse hapjes

Verras uw gasten met een gevarieerd Moluks buffet, traditioneel bereid typisch Moluks eten, hartige en zoete hapjes van een Molukse cateraar. Eten en drinken maken in de Molukse cultuur een belangrijk onderdeel van het sociale leven uit. Onze heerlijke buffetten, snacks en hapjes staan bekend om de hoge kwaliteit en worden gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten.

Bestel online uw favoriete traditionele buffet of overheerlijke hartige of zoete hapjes en wij bezorgen dit op ieder adres in Groningen, Friesland of Drenthe.

Molukse buffetten gemaakt met aandacht

Een rijkelijk Moluks buffet van de beste kwaliteit voor uw gasten? Moluksbuffet maakt de lekkerste buffetten met liefde en aandacht. Daardoor maakt Moluksbuffet het verschil.. Onze typisch Molukse buffetten worden uitsluitend bereid met verse producten uit eigen keuken of producten afkomstig van de beste lokale leveranciers. Ons enthousiast personeel maakt Molukse buffetten met vlees, vis en groente van hoge kwaliteit en verse ingrediënten. Dat proef je in onze buffetten.

Zorgeloos genieten van typisch Moluks eten

Onze Molukse buffetten leveren wij bij u thuis met serviesgoed. We leveren desgewenst al het serviesgoed en de warmhoudbakken. En de afwas? Die doen wij voor u na afloop. Het rijk gevulde buffet wordt koud geleverd en kan op ieder moment gemakkelijk opgewarmd worden. Desgewenst en tegen een kleine meerprijs wordt het buffet warm op de afgesproken tijd bij u geleverd en opgesteld in chafing dishes (warmhoudbakken).

Online buffet bestellen

U kunt betalen via Ideal (gratis), PayPal of overmaken op rekening. Het is mogelijk om te pinnen bij de bezorgchauffeur.

 

Moluksbuffet vervult graag al uw specifieke wensen.

Moluksbuffet heeft een groot assortiment heerlijke buffetten en lekkernijen, die u direct online kunt bestellen. Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden, bellen wij u na ontvangst van de bestelling altijd op om de order te bespreken. Zo bent u er zeker van dat u krijgt wat u wenst.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen hebt voor u wilt gaan bestellen. Of dat u niet hebt gevonden wat u zocht. Misschien wilt u graag een aanpassing maken aan een product uit ons assortiment, of wilt u verschillende gerechten combineren. Wellicht zijn er beperkingen als gevolg van een bijzondere locatie of een beperkt budget. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij vinden het leuk om met u mee te denken en samen met u tot een perfecte oplossing te komen. Al uw vragen en specifieke wensen kunt u aan ons doorgeven doormiddel van het offerteformulier of het direct contact formulier. Indien noodzakelijk maken we graag een afspraak met u op locatie.

http://www.moluksbuffet.nl