2Binsite Artikel Website
Image default
Sport

Personal trainer in Veenendaal

Bij FoodFitness ben ik gestart met personal training. Zij gaan met mijn fitheid aan de slag, om er zodoende voor te zorgen dat ik veel fitter ben en daardoor de dagen beter door kan komen. Dit omdat ik momenteel erg veel last heb van vermoeidheid. Dat komt ook vooral door mijn drukke baan. Maar met een andere ondernemer heb ik het hier over gehad. En hij gaf aan dat aan de slag gaan met een personal trainer dan zeker een aanbeveling is. En dan vooral bij FoodFitness uit Veenendaal.

Gezondere levensstijl

Ik ben direct naar de website van FoodFitness gegaan. En daar las ik dat het niet alleen om het sporten gaat bij hen, maar natuurlijk ook om de voeding daar omheen. Daarom leveren zij allerlei gezonde recepten aan waarmee je aan de slag kunt gaan. Ook worden de doelstellingen natuurlijk erg goed geformuleerd. Dit onder begeleiding van een personal trainer uit Veenendaal. De personal trainers die zij hebben, zagen er echt heel aardig uit. En bleken op basis van hun achtergrond ook veel ervaring en kennis hierover te hebben. Daarom heb ik contact met hen opgenomen. En heb ik direct een afspraak ingepland.

Naar FoodFitness

Daar aangekomen zag ik een heel modern pand, met een heel mooie fitnesszaal. Allemaal met de nieuwste apparatuur erin. Ik kreeg uitleg over dat hier dan bijvoorbeeld twee keer per week wordt gesport (afhankelijk van het budget) en dat er verder veel waarde wordt gehecht aan voeding en de begeleiding daarvan. Ik heb mijn probleem gemeld bij hem en gaf aan dat ik zodoende fitter wil worden, door vermoeidheid tegen te gaan met sporten.

Inmiddels heb ik al een paar trainingen bij hem gehad. En ik merk nu al verschil! Door gezond te eten en te gaan sporten voel ik mij veel fitter. Dat terwijl we nog geen eens de eerste doelstelling hebben bereikt.