2Binsite Artikel Website
Image default
Kinderen

Slapen, spelen en huiswerk maken met een halfhoogslaper met bureau!

Een halfhoogslaper met bureau is ontzettend praktisch, veelzijdig en een bed waarvan je kind veel plezier zal beleven! Het bespaart ontzettend veel ruimte in de slaapkamer van je kind. Bovendien is dit type bed dikwijls uitgerust met extra opbergruimte. Zoals een halfhoogslaper met open boekenkast.Lees in dit artikel waarom dit bed zo fijn in gebruik is. Als je al bent overtuigd, vind je hier een ruim assortiment aan fijne halfhoogslapers met bureau.

Heerlijk slapen in een halfhoogslaper

Een halfhoogslaper is een ideaal bed voor basisschoolkinderen. Je kind heeft een leeftijd bereikt waar het makkelijk in en uit het bed kan klauteren. En slaapt het liefst niet meer in een peuterbed of ander thema-bed. Een halfhoogslaper is nog steeds avontuurlijk voor je kind, maar dat vindt hij/zij doorgaans ontzettend leuk! De wereld en jezelf ontdekken is een belangrijk thema voor basisschoolkinderen. Een halfhoogslaper slaapt heerlijk. Uit het bed vallen is verleden tijd. Door de uitvalbeveiliging kan je zoon of dochter niet uit het bed vallen.

Eenvoudig tekenen, kleuren en computeren

Een kind wil graag een eigen plek in het huis hebben, waar er kan worden gespeeld zonder dat vader of moeder altijd daarbij zijn. Zich terug kunnen trekken naar een veilige, vertrouwde plek. Dit is voor vele kinderen de eigen slaapkamer. Aan een halfhoogslaper met bureau kan je kind heerlijk tekenen, gamen en internetten. Wat de halfhoogslaper met bureau zo bijzonder maakt, is dat je geen extra ruimte nodig hebt voor het bureau. Wanneer je kind het bureau wil gebruiken, schuif je eenvoudig het bureau uit, dat onder het bed staat.

Spullen opbergen is geen probleem

Een groot voordeel van een halfhoogslaper met bureau, is dat je naast het bureau ook additionele opbergruimte hebt. In de vorm van open of gesloten boekenkastjes. Hierin kun je het speelgoed van je kind opbergen, of een deel van de kleding. Decoratieve items en boeken misstaan niet in de open boekenkast. Het is aan jullie waarvoor de opbergruimte gebruikt zal worden. Handig is het in ieder geval!

Populair: de Bonny collectie

Wanneer we kijken naar populaire series halfhoogslapers met bureau,  kan hierbij de Bonny reeks van Vipack worden genoemd. Deze serie die al jarenlang bestaat, is ontzettend praktisch en kan in vele verschillende kleuren worden gekocht. Van donkerblauw, mintgroen, oranje tot en met fuchsia roze. Dit type bed kan in twee varianten worden gekocht. Namelijk in een editie waarbij je het bureau een losse ladekast is die je uitschuift en een model waar alleen het blad kan worden uitgeschoven. Eerstgenoemde optie is steviger, echter neemt dit ook iets meer ruimte in beslag.

Wij hopen dat dit artikel je inzicht heeft gegeven bij het aankopen van een fijn, ruimtebesparend en praktisch bed voor je kind!