2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Your Business Online voor al je zakelijke social media

Heb je een zakelijk profiel op social media, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt gebruiken? Dan kun je de experts van Your Business Online hiervoor inschakelen. Wij hebben verstand van alles omtrent sociale media en richten ons specifiek op bedrijven. Van startende ondernemers tot grote organisaties, wij verzorgen de online aanwezigheid op diverse populaire social media platforms. Op verschillende manieren zorgen we ervoor dat jouw bedrijf niet over het hoofd gezien wordt.

Instagram zakelijk account

Was sociale media in eerste instantie vooral bedoeld voor privégebruik, nu wordt het volop ingezet als middel om bedrijven onder de aandacht te krijgen. Op veel platforms kun je dan ook een zakelijk account aanmaken. Dit biedt meer en andere mogelijkheden dan een privé-account. Zo kun je met een Instagram zakelijk account advertenties plaatsen, maar je kunt ook statistieken inzien zodat je weet hoe je ervoor staat. Altijd belangrijk op Instagram blijven natuurlijk de juiste hashtags. Wordt dit je allemaal iets te ingewikkeld? Dan nemen we het bij Your Business Online graag van je over.

Effectief adverteren op Facebook

Ook Facebook biedt uiteraard de mogelijkheid om advertenties te delen. Door te adverteren op Facebook, kun je snel de doelgroep bereiken die je voor ogen hebt. Je kunt precies selecteren welke gebruikers jouw advertentie te zien krijgen. Dit doe je bijvoorbeeld aan de hand van factoren zoals leeftijd, locatie en interesses. Your Business Online creëert advertenties waar potentiële klanten niet omheen kunnen, zodat je al snel resultaat ziet. Daarnaast is ook de organische content nog steeds belangrijk. Daarom zorgen wij voor de juiste posts met het gewenste effect. Wil je jouw bedrijf naar

een hoger niveau tillen? Neem dan contact op en vertel ons meer over wat je wilt bereiken. We gaan direct voor je aan de slag!

https://www.yourbusinessonline.nl