2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

De aankoopmakelaar van Rotterdam

Mevrouw de Aankoopmakelaar is de landelijke franchise organisatie die je helpt veel geld te besparen bij de aankoop van je nieuwe woning, ook in Rotterdam en omstreken.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is een makelaar die je helpt bij de aankoop van je nieuwe woning, deze makelaar staat dus recht tegenover de makelaar van de verkopende partij. De makelaar van de verkopers is op zoek naar een zo hoog mogelijke prijs voor de woning. Mevrouw de Aankoopmakelaar gaat juist op zoek naar de scherpst mogelijke aanschafprijs!

In de regio Rotterdam wordt Mevrouw de Aankoopmakelaar vertegenwoordigd door Annemieke Roos. Annemieke is een ervaren makelaar en kent Rotterdam op haar duimpje.

Annemieke houdt zich alleen bezig met de aankoop van woningen en niet met de verkoop van woningen. Zo zijn er absoluut geen tegenstrijdige belangen bij de aanschaf van een woning!

Annemieke helpt je met het lezen (begrijpen) van de stukken van de Vereniging van eigenaar, met het ontdekken van verborgen gebreken en met het zorgen voor de scherpst mogelijke aankoopprijs. Zo kijkt ze bijvoorbeeld ook of de vloer die in een huis ligt nog jaren meekan of dat die snel aan vervanging toe is.

Mevrouw de Aankoopmakelaar is al meerdere keren uitgeroepen tot ‘De beste makelaar van Nederland’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Laat Annemieke van Mevrouw de Aankoopmakelaar in Rotterdam en omgeving je volledig ontzorgen en de scherpste prijs voor jouw nieuwe woning realiseren!

Met Annemieke ben je verzekerd van alle benodigde kennis, weet je zeker dat je geen miskoop begaat en bespaar je all heel snel duizenden euro’s.

Huis kopen Rotterdam? Neem contact op met Annemieke!

http://www.mevrouwdeaankoopmakelaar.nl/Rotterdam/huis-kopen-rotterdam/