2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Realtime warm water met een doorstroomapparaat.

Realtime warm water met een doorstroomapparaat.

Op zoek naar een snelle en eenvoudige oplossing voor een warmwatervoorziening voor in uw garage of schuur? Een doorstroomapparaat is een geweldige oplossing. Betaalbaar en onderhoudsvrij.

Hoe lekker is het als je lekker aan het klussen bent in de schuur, dat je niet helemaal naar de keuken hoeft te lopen om je handen te wassen of een sopje wilt maken?

Een doorstomer levert direct warm water zonder dat daarvoor een opslagtank nodig is (zoals een boiler) en zonder gassen, dus veilig!

Met een doorstroomapparaat heb je binnen 10 seconden al lekker warm water.
Doorstroomapparaten zijn bijzonder klein en kunnen eigenlijk overal geplaatst worden. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten door de flexibele leidingen die u met schroef/snelkoppelingen kunt koppelen aan je waterleiding.

Een doorstromer is eenvoudigweg onder de wastafel te plaatsten en heeft genoeg aan een 230Vac-16A groep.

Alleen; een doorstromer is geen alternatief voor een (elektrische) boiler, hiervoor heb je een veel zwaardere uitvoering nodig. 

Het is wel een perfecte oplossing als je snel en goedkoop warm water wil hebben, maar niet heel erg veel water nodig hebt met een hogere temperatuur dan 40 graden. 

Maar er bestaan dus ook zwaardere doorstroomapparaten; 

De Wijas POW-LCD bijvoorbeeld, verkocht via elektrischeboiler.eu. Met dit apparaat kan je niet alleen douchen maar ook je bad vullen. Daarnaast is dit apparaat ideaal als naverwarmer van je water als dat niet volledig opgewarmt is door je zonneboiler (meestal in de winter). Het apparaat is instelbaar op; 11kW, 13.5kW of 15 kW.

 

 

De allernieuwste POW-LCD serie onderscheidt zich ten opzichte van andere merken door gebruik te maken van duurzame materialen en compleet elektronische besturing. De temperatuur is op een halve graad nauwkeurig in te stellen door het elektronische bedieningspaneel.

Wilt u meer weten over doorstroomapparaten of andere elektronisch aangedreven apperatuur zoals elektrische boilers, elektrische cv’s maar ook anti- kalk magneten? Informeer dan eens bij elektrischeboiler.eu.

Zij helpen je aan informatie over al deze apparaten en verkopen ook prioriteitsschakelaars die samenwerken met de doorstromers zodat het ene apparaat vanzelf uitgeschakeld zal worden als het andere zijn werk moet doen.

Ideaal als je net niet over genoeg stroom beschikt en toch duurzaam wilt zijn.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/doorstroom-apparaat/