2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

AcoustIQ voor de beste akoestiek

Bij AcoustIQ bent u aan het juiste adres als het om akoestiek en akoestisch spuitwerk gaat. Akoestiek is een zeer belangrijk iets in een ruimte en het verbeteren van de akoestiek moet professioneel gebeuren. AcoustIQ kan de galm in een ruimte verminderen en zorgen dat de geluidservaring geoptimaliseerd wordt. Dit kan gedaan worden door middel van een akoestisch plafond.

Waarom is akoestiek belangrijk?

De akoestiek bepaald veel in een ruimte. Elke ruimte heeft een eigen akoestiek, die ontstaat door het weerkaatsen van geluid door de oppervlaktes in een ruimte. Het kan zijn dat u hierbij direct denkt aan een kathedraal of een concertzaal, maar ook in de woonkamer of een vergaderruimte is akoestiek van groot belang.

AcoustIQ kan er voor zorgen dat de akoestiek van uw ruimte verbeterd wordt. Zo kunnen medewerkers langer gefocust blijven op het werk. Bij AcoustIQ staat het bewustzijn centraal. Ze doen hun best om bewust om te gaan met de aarde en werken daarom met zoveel mogelijk biobased producten.

Akoestisch spuitplafond

AcoustIQ heeft sinds 1998 zijn eigen producten ontwikkeld. Daarnaast zijn er ook eigen ontwikkelde technieken. Dit is bijvoorbeeld een akoestisch spuitplafond (Sprayplan). Deze heeft een korte droogtijd in vergelijking tot andere akoestische plafonds. Hierdoor hoeft u niet te wachten met het in gebruik nemen van de ruimte. U wint dus tijd.

Bij AcoustIQ blijven ze zich altijd focussen op het ontwikkelen van nieuwe producten op het gebied van akoestiek- en geluidsbeheersing. Bent u op zoek naar een bepaalde oplossing of toepassing? Dan kunt u gerust contact opnemen. Het specialistische team van AcoustIQ helpt u graag om tot een passende oplossing te komen.

Mercuriusweg 5 6971GV Brummen Tel: 0575 560248 Mail: info@acoustiq.nl

https://www.acoustiq.nl/