2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Overstappen naar een andere zorgverzekering

Veranderingen in de studiefinanciering, stijgende prijzen voor woningen. Als je een studie volgt of net een baan hebt, dan moet je veelal slim met je geld omgaan. Hoe kun je je uitgavenpatroon nu efficiënt inrichten? Het beperken van de vaste lasten die elke maand terugkomen is natuurlijk het mooist. Dat kan onder meer door te kiezen voor een goede zorgverzekering die voorzien is van een scherpe premie. Salland ZorgDirect kan je daarbij helpen.

Online gemak

Bij Salland ZorgDirect heb je niet alleen een goede zorgverzekering maar kies je ook voor online gemak. Alles rond je verzekering is bijvoorbeeld snel en eenvoudig online te regelen, terwijl je voor de aantrekkelijke premie die je betaalt een hoogwaardig zorgpakket terug krijgt. Als je dus op zoek bent naar een kwalitatief pakket voor een aantrekkelijke prijs, hoef je dus niet verder te zoeken. Wil je extra korting? Kies dan voor een vrijwillig eigen risico, online gemak korting of een collectieve regeling. 

Losse tandartsverzekering bij je basispakket

Lang niet iedereen is verzekerd voor de tandarts. Zeker als je al enkele jaren geen last hebt van gaatjes of kiespijn, wordt de halfjaarlijkse controle vaak ook maar achterwege gelaten. Toch is voorkomen beter dan genezen en kan het slim zijn om tandheelkundige hulp in je zorgverzekering op te nemen. Mocht het nodig zijn, dan kan je tandartsbezoek namelijk behoorlijk in de papieren lopen. Bij Salland ZorgDirect kun je al voor een klein bedrag per maand je basisverzekering aanvullen met een losse tandartsverzekering.

http://www.zorgdirect.nl/