2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Parkmachines van topkwaliteit

De veegmachines van Tielbürger zijn van Duitse makelaardij. Ze worden al 45 jaar geïmporteerd door Donat van der Horst B.V. uit Loo, een dorpje nabij Arnhem. Donat van der Horst B.V. is importeur van de Benelux en Frankrijk en heeft in deze landen een netwerk aan dealers. Deze vakhandelaren worden nauwkeurig geselecteerd en geschoold voor ze het dealerschap van Tielbürger krijgen. De parkmachines die door Tielbürger worden geproduceerd zijn vak topkwaliteit. Gedegen, solide machines die tegen een stootje kunnen. Allemaal uitgevoerd met een krachtige motor. Het gebruik is desondanks verrassend licht, dat komt ook doordat de machines zijn uitgevoerd met luchtbanden. Alle machines hebben een keur aan accessoires waardoor ze optimaal kunnen worden ingezet in alle weersomstandigheden. De aanschaf van een Tielbürger machine garandeert een levenlang probleemloos gemak.

Een veegmachine voor sportverenigingen

In het assortiment machines van de importeur Donat van der Horst B.V. zitten diverse veegmachines. Voor particulier gebruik tot intensief, dagelijks gebruik door bijvoorbeeld gemeenten. Voor elke veegklus is er een specifieke uitvoering. Ook sportverenigingen werken graag met een Tielbürger veegmachine. De sportvelden omvatten veel paden en ook andere grote oppervlakten, zoals parkeerterreinen. Deze schoonhouden en vrij houden van blad is een hele klus. Ook zijn er steeds meer verenigingen die gebruik maken van kunstgras. Deze velden kunnen probleemloos geveegd worden met een veegmachine van Tielbürger. Dat scheelt erg veel tijd en energie en door de prettige werking van de machines is deze klus snel en eenvoudig geklaard.

Een veegmachine die probleemloos werkt onder alle weersomstandigheden

Sportverenigingen zijn practisch het hele jaar door actief. Dus een veegmachine moet onder alle weersomstandigheden optimaal zijn werk doen. En dat is wat de Tielbürger veegmachines doen. Zelfs sneeuw vormt geen enkele belemmering. De machine kan nl. uitgevoerd worden met een sneeuwschuif, sneeuwborstels en sneeuwkettingen. Dit is ook voor sportverenigingen een absoluut voordeel.