2Binsite Artikel Website
Image default
Cadeau

Welke traptractor is het beste voor mijn kind

Traptractors zijn superleuk speelgoed voor jongens en meiden. Er zijn al traptractors voor kinderen vanaf 2 jaar. Vanaf ongeveer 10 jaar, zijn kinderen alle traptractors ontgroeid. Dan zou de overstap naar bijvoorbeeld een skelter of trapauto uitkomst bieden.

De bekendste merken traptractors zijn Rolly Toys en Falk. Dit zijn merken van hele goede kwaliteit aan een betaalbare prijs.

In dit artikel geven we uitleg over welke traptractor voor jouw kind of kleinkind het meest geschikt is. We gaan in op het assortiment Rolly Toys tractors, deze hebben per leeftijdscategorie een aparte naam, zodat ze makkelijk te herkennen zijn.

 

 

Traptractor van echte merken

Allereerst kijk je natuurlijk of de jongen of het meisje voor wie de tractor is, fan is van een bepaald merk.

Er zijn vele ‘replica’s van echte tractors beschikbaar. Het Rolly Toys tractor assortiment omvat onder anderen de merken John Deere, New Holland, Valtra, Case, Fendt, Claas en nog een aantal merken.

Je wil natuurlijk wel het goede merk traptractor kopen.

 

 

Welke traptractor is het best voor mijn kind?

 

RollyKid – Traptractor voor kids vanaf 2 jaar

De RollyKid tractor serie van Rolly Toys is gericht op de allerjongste chauffeurs.

Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot 5 jaar. Aanbevolen lengte van de gebruiker 92 tot 128 cm.

RollyKid zijn de kleinste Rolly Toys tractors. De zittingen zijn niet verstelbaar.

 

RollyJunior – Traptractor voor kinderen vanaf 3 jaar

RollyJunior tractors zijn geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 8 jaar. Ze hebben zo’n breed leeftijdsegment omdat de zitting verstelbaar is. Kinderen van 104 tot 152 cm hebben de ideale lengte voor de RollyJunior tractor serie.

 

RollyFarmTrac – Traptractor voor kinderen vanaf 3 jaar

Net zoals de RollyJunior’s zijn RollyFarmTrac tractors het meest geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Ook bij deze serie is de zitting verstelbaar. Aanbevolen lengte van de gebruikers is 104 tot 152 cm.

De RollyFarmTrac traptractors zijn er in vele varianten. Er zijn zelfs traptractors met luchtbanden, waardoor het rijgeluid bijna nihil is.

 

Rolly X-Trac – Traptractor voor kinderen vanaf 3 jaar

Rolly X-Trac tractors gaan nog een stap verder in gebruikersleeftijd. Deze Rolly Toys tractors zijn zodanig te verstellen dat kinderen van 3 tot 10 jaar ze kunnen gebruiken! Let wel op dat de ondergrens van de lengte van de gebruikers 110 cm is. Kinderen tot wel 164 cm kunnen comfortabel op deze Rolly Toys tractor rijden.

Wil je de traptractor kopen waar je kind het langst plezier van heeft, dan is dit de ‘beste keus’. Alle Rolly Toys tractors zijn kwalitatief uitstekend en gaan vele jaren mee, maar de Rolly X-trac serie groeit het langst mee met de gebruikers!

 

Traptractor accessoires

Alle Rolly Toys tractors uit voorgenoemde series hebben een aantal modellen welke standaard voorzien zijn van een of meerdere accessoires. Denk hierbij aan een aanhanger, voorlader of graafarm.

Daarnaast zijn voor iedere Rolly Toys tractor een groot aantal andere accessoires los verkrijgbaar. Een veegmachine, watertanker, ploeg, sneeuwkettingen of welk werktuig dan ook, het is verkrijgbaar.

Ook op traptractors waar standaard geen accessoires bij zitten, kunnen deze achteraf gemonteerd of aangehangen worden.

Let bij de aankoop van losse accessoires wel op dat het accessoire geschikt is voor het model traptractor wat je hebt! Omdat de tractors per serie verschillende afmetingen hebben, past niet ieder accessoire op iedere Rolly Toys Tractor.

 

 

Overige Rolly Toys kindervoertuigen

 

Naast traptractors heeft Rolly Toys ook een breed assortiment ander buitenspeelgoed in het assortiment.

We gaan ze niet allemaal behandelen, maar de andere ride on voertuigen zijn zeker het vernoemen waard.

 

RollyMiniTrac – Looptractor voor kinderen vanaf 1,5 jaar

De RollyMiniTrac tractors zijn speciaal voor de allerkleinsten. Dit zijn looptractors voor kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar. Het lengte advies voor de kinderen die op deze looptractors rijden is 68 tot 104 cm.

Uiteraard zijn de looptractors ook in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Van een John Deere tractor tot een heuse kiepwagens.

 

RollyDigger – Graafmachine voor kinderen vanaf 3 jaar

Perfect te combineren met een traptractor met aanhanger. RollyDiggers zijn graafmachines waar kinderen echt op kunnen rijden en zelf grond kunnen verzetten. Schep de grond met je RollyDigger in de aanhanger van de traptractor en rijdt naar de plaats van bestemming, om daar je kar te lossen!

Deze kindergraafmachines zijn voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Aanbevolen lengte van de kinderen is tussen 104 en 140 cm.

 

 

Hopelijk weet je nu welke Rolly Toys tractor het best geschikt is voor je kind of kleinkind!

Als je nog twijfels hebt, wij helpen je graag de beste traptractor kopen, vraag ons gerust om hulp.

https://www.buitenspeelgigant.nl/ride-on-voertuigen/traptractors/